Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Χίος: Αεροπλάνο έπαθε βλάβη στην προσγείωση - Τρίωρη ταλαιπωρία για 56 επιβάτες!

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Τρίωρη και πλέον ταλαιπωρία περίμενε τους 56 επιβάτες, πτήσης της Astra από Χίο για Θεσσαλονίκη...το απόγευμα της Κυριακής (4/3), αφού το αεροσκάφος κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο "Όμηρος" της Χίου, στις 4, περίπου, το απόγευμα, εμφάνισε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένο στο έδαφος.

''Το αεροσκάφος κατά τον ερχομό του στο νησί σας, παρουσίασε...
κάποια βλάβη η οποία στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν σοβαρή και δεν επιδιορθωνόταν εκείνη την ώρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνει σε τέτοιου είδους περιστατικά», ήταν τα λόγια του προέδρου της Astra Ι. Ζλατάνη μιλώντας στο e-politis.

Στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι η επιβίβαση συνεχίστηκε κανονικά, για το προγραμματισμένο, για τις 5.10 μ.μ.,  δρομολόγιο Χίος-Θεσσαλονίκη, οι κινητήρες παρουσίασαν εκ νέου πρόβλημα κατά τη διαδικασία τροχοδρόμησης στον διάδρομο 01 του αεροδρομίου με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να επιστρέψει στην πίστα και να αποβιβάσει τους επιβάτες.

Κατά τις τρεισήμισι ώρες της παραμονής των επιβατών στο αεροδρόμιο, η εταιρεία προσέφερε δωρεάν κουπόνια για αναψυκτικό και φαγητό από το κυλικείο του αεροδρομίου ενώ έδωσε τη δυνατότητα της επιστροφής ολόκληρου του ναύλου σε όσους δεν ήθελαν να ταξιδέψουν.

Τελικά στις 7:30 μ.μ. το έτερο αεροσκάφος της εταιρείας, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο εξωτερικού μέχρι και εκείνη την ώρα, ξεκίνησε από την Αθήνα και λίγο μετά τις 8 μ.μ. έφθασε στη Χίο προκειμένου να εκτελέσει το δρομολόγιο Χίου- Θεσσαλονικής.

Από την πλευρά τους πάντως, οι επιβάτες της πτήσης στην πλειοψηφία τους, έδειξαν να κατανοούν το πρόβλημα, μένοντας μόνο στην τρίωρη ταλαιπωρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες ώρες αναμένεται να φθάσουν από τη συμπρωτεύουσα μηχανικοί της εταιρίας προκειμένου να εξετάσουν και να επιδιορθώσουν το πρόβλημα στο καθηλωμένο αεροσκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου