Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αύριο θα ανακοινωθούν οι 48ωρες απεργίες της ΠΝΟ

Αύριο θα ανακοινωθούν οι 48ωρες απεργίες της ΠΝΟΘα προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες απεργίες

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αναμένεται να ανακοινώσει αύριο, στη νέα της συνεδρίαση, τις ημερομηνίες έναρξης των 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών, στις οποίες θα προχωρήσει.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ναυτικής Ομοσπονδίας, κοινή σύσκεψη, των...
Μελών Διοίκησης της ΠΝΟ και των εκπροσώπων, του Συλλόγου Υπαλλήλου ΝΑΤ, του Προσωπικού Οίκου Ναύτη, των Εργαζομένων Εστίας Ναυτικών, των Πολιτικών Υπαλλήλων ΓΕΝΕ, της Πανελλήνιας Ένωσης Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΑΕΝ- ΚΕΣΕΝ), των Ενώσεων Συνταξιούχων ΝΑΤ, της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοηγών και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εμπορικής Ναυτιλίας. Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένο κλίμα, εξετάστηκε ο κοινός συντονισμός των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Η ΠΝΟ έχει ήδη αποστείλει τα εξώδικα στους αρμόδιους φορείς για την πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων και ζητά να παραμείνει αυτοτελής ο Οίκος Ναύτου, μετά την ένταξή του στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) από τις αρχές Απριλίου, να μην περικοπούν οι συντάξεις του ΝΑΤ, καθώς και να υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το 2012.

Σημειώνεται ότι φορείς και αγρότες από την Κρήτη αλλά και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με επιστολές τους προς την ΠΝΟ αλλά και στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Ανάπτυξης και Ναυτιλίας, ζητούν να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να μην παρεμποδιστεί η μεταφορά προϊόντων, καθώς κάτι τέτοιο θα επιφέρει αναπόφευκτα τεράστια οικονομική ζημιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου