Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σπείρα Αλβανών διαρρηκτών συνελήφθη σήμερα Παρασκευή 23/3, στη Χίο

Οι τρεις Αλβανοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διέπραττε κλοπές σε σπίτια της Χώρας, ενώ είχαν δράση σε Γιάννινα και Ηράκλειο Κρήτης

Από Αστυνομικούς της Χίου συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή, 23 Μαρτίου, 3 Αλβανοί  (δύο άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας 20, 21 και 26 ετών αντίστοιχα, μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε κλοπές σε όλη την πόλη της Χίου.

Συγκεκριμένα...
χθες Πέμπτη 22 Μαρτίου,  οι τρεις Αλβανοί, διέρρηξαν μία διώροφη κατοικία και άλλη μία μονοκατοικία στο Βασιλειώνικο και Βερβεράτο Χίου.

Από τις δύο κατοικίες, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 26.000 €. Το σύνολο των κλοπιμαίων βρέθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι συλληφθέντες,  κατά τη νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Οι τρεις  συλληφθέντες είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης με δράση στα Ιωάννινα και στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχουν διαπράξει, τουλάχιστον, 52 κλοπές στην υπόλοιπη χώρα και σε βάρος τους εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσαν, ως μέσο διάπραξης των κλοπών, Τρεις  κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.150 €, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, η οποία προοριζόταν για ακριβή ζύγιση των χρυσαφικών.

Προανάκριση συνεχίζεται και θα οδηγηθούν στον κ Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου