Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ανοιξιάτικος ο καιρός και σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου

Ανοιξιάτικος ο καιρός και αύριοΓενικά αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο ενώ αναμένεται να αναπτυχθούν ομίχλες κατά τόπους το πρωί. Υπάρχει πιθανότητα τις απογευματινές ώρες να βρέξει τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Τοπικές προγνώσεις

Χίος

Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Χίο σήμερα...
Τρίτη 20/3, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
 Αττική
Καιρός: αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς . Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: στα βόρεια ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 μποφόρ. Στα νότια βόρειων διευθύνσεων 4 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


 
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι άνεμοι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες.  Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά σχεδόν αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Ηπείρου και δυτικής Στερεάς είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας όπου και ενδέχεται να βρέξει. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου