Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

SKODA 4Χ4, πέρασε και από το “Καυτανζόγλειο” η Ξάνθη (Δόξα Δρ.-SKODA Ξάνθη 0-2)

Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα συνέχισε η Ξάνθη επικρατώντας με 2-0 της Δόξας Δράμας και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη ξεκίνησε το ματς με στόχο να δείξει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάνταλος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Σέρεμετ, ενώ στο 12΄ ο τερματοφύλακας της Δόξας κράτησε το μηδέν στο σουτ του Μαρκόφσκι.

Το γκολ φαινόταν. Ήταν πλέον...
θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους και ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν μετά το γύρισμα του Μαρκόφσκι ο Μάνταλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησα να φτάσουν στην ισοφάριση και την “άγγιξαν” με την κεφαλιά του Βέρτζου στο 25΄, όμως πήγαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος κόντρα στην ροή του ματς η Ξάνθη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Πόι έκανε ωραία προσπάθεια, ο Σέρεμετ τραγικό λάθος και 0-2 στο 58΄.

Η συνέχεια του ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Ξάνθη να πανηγυρίζει στο φινάλε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Δόξα Δράμας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον (61' Αγγελούδης), Καπέλ, Αραβίδης, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης (66' Ερός), Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης (71' Πιτσόκο)
 
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος (53' Νταρμπιόν), Πόι (80' Φλίσκας), Μαρκόφσκι, Βλαχοδήμος (60' Μαρσελίνιο)
  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου