Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος σήμερα Σάββατο 17/12 7.30 μ.μ.

Preview: SKODA Ξάνθη-ΠανιώνιοςΜε στόχο, έπειτα από την ισοπαλία με το Λεβαδειακό, την περασμένη αγωνιστική, να επιστρέψει στις νίκες, η SKODA Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο (17/12, στις 7:30 μ.μ..) στα Πηγάδια τον Πανιώνιο για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, θέλουν οι «κυανέρυθροι», στην αποστολή των οποίων βρίσκονται 17 Έλληνες και ο...
Σκέμπρι!

SKODA ΞΑΝΘΗ

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία με το Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική, η SKODA Ξάνθη υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου τον Πανιώνιο στα Πηγάδια, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Βιβιανί, Λυμπερόπουλο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Σταθάκη, Κομεσίδη, Τσουμάνη, Βάλλα, Στάσιακ, Ντάνι, Βασιλακάκη, Νταρμπιόν, Μάνταλο, Φλίσκα, Βλαχοδήμο, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνη, Καζάκη και Μαρκόφσκι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γκατζολάρι και ο Μάρα που δεν υπολογίζεται και σύντομα θα λύσει το συμβόλαιό του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν ξανάγινε!

Κάτι οι τραυματισμοί των Όμο, Γιόνσον, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι και των… φευγάτων Κουμορτζί, Κβιρκβέλια, αλλά και η τιμωρία του -επίσης, με το ένα πόδι εκτός Νέας Σμύρνης- Τσότσαλιτς, κάτι η -αναγκαστική, καθότι το ταμείο είναι μείον- αποδέσμευση του Ριέρα, «ανάγκασαν» τον Άκη Μάντζιο να πάρει στην αποστολή του Πανιωνίου για την αυριανή (17/12) αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια 17 Έλληνες… και τον Σκέμπρι!

Συγκεκριμένα, στη θρακιώτικη πόλη ταξίδεψαν οι: Σιδεράκης, Ανέστης, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Κούρος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Μπούζας, Κολοβός, Ντούνης, Σκέμπρι, Σταυροθανασόπουλος, Σταματής, Βλάχος.

Ο Εντιν Τσότσαλιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Ξάνθης, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καλλονή, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο στάδιο Μυτιλήνης.

Εκτός αποστολής έμειναν, επίσης, οι τραυματίες Ελευθερόπουλος και Παναγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου