Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

SKODA Ξάνθη-Λεβαδειακός σήμερα 10/12 στις 5.15 μ.μ.

Preview: Ξάνθη-ΛεβαδειακόςΤο πέντε στα πέντε θέλει να κάνει η Ξάνθη, η οποία υποδέχεται τον Λεβαδειακό το Σάββατο. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα και προέρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο.

Ξάνθη:

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην προπόνηση της Πέμπτης (8/12) είδε τους...
Βασιλακάκη και Καζάκη, να μην καταφέρνουν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα, ωστόσο τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, με την συμμετοχή τους να κρίνεται αμφίβολη.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βιβιανί, δεξιά ο Μπέρτος, αριστερά ο Κομεσίδης και οι Βάλλας, Εντιμάρ στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ντάνι θα είναι μπροστά από τα στόπερ, έχοντας πλάι του, τους Μάνταλο και Φλίσκα, ενώ οι Βλαχοδήμος και Πόι θα πλαισιώνουν τον Μαρκόφσκι.

Οι 20 εκλεκτοί του Ουζουνίδη είναι οι εξής: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Σταθάκης, Βάλλας, Στάσιακ, Κουριτίμπα, Ντάνι, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Πόι, Μαρσελίνιο, Βλαχοδήμος, Σουάνης, Καζάκης, Μαρκόφσκι, Νταρμπιόν, Ντίκα.

Λεβαδειακός:

Στη Λιβαδειά ο Γιώργος Παράσχος έχει δει τους παίκτες του να ξεκινούν πολύ καλά το πρωτάθλημα και να ταξιδεύουν στην Ξάνθη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκτός θα είναι οι Αλεξίου και Πόποβιτς, κάτι που τον αναγκάζει να αλλάξει τα πλάνα του.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κυριακίδης, δεξιά ο Μουλόπουλος, αριστερά ο Μελισσάς και οι Μαχαίρας και Τομάς στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κόρμπος, Ζησόπουλος και Φαβάλι, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Ζουρούδης, Βασιλείου και Ναπολεόνι.

Η αποστολή: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ναπολεόνι, Βιάνα, Γκρμπιτς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σάντσες, Μπεγκόνια, Ζουρούδης, Βασιλείου.

Προϊστορία:

2007-08 (4-1)
2008-09 (4-0)
2009-10 (1-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου