Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε η Εισαγγελέας Χίου Εμμανουέλα Κετσιαντζή που χειρίζεται την υπόθεση της σύλληψης των μελών της συμμορίας "Locos c" στη Χίο

Αποκλειστικές πληροφορίες 

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης


Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε η Εισαγγελέας Χίου Εμμανουέλα Κετσιαντζή, στο γραφείο της στο Πρωτοδικείο Χίου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της σύλληψης των μελών της συμμορίας "Locos c", η οποία τα τελευταία δύο χρόνια πουλούσε ναρκωτικά, κυρίως, σε σχολεία της Χίου.

Η κ. Κετσιαντζή  θεωρείται ένας από τους βασικούς κρίκους που βοήθησαν...
  στην εξιχνίαση του εγκλήματος που διαπράττονταν σε βάρος της μαθητικής και φοιτητικής νεολαίας της Χίου αφού σ' αυτό το κομμάτι της κοινωνίας είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους τα μέλη της συμμορίας. 

Η σύλληψη των "Locos c", ανακούφισε τη Χιώτικη κοινωνία, η οποία υπέφερε σε μεγάλο βαθμό, από τη δράση των μελών της. Τα τελευταία, εκτός από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών, προχωρούσαν σε ξυλοδαρμούς και γενικά εκφοβισμούς, σε όσους, έμπαιναν εμπόδιο στην παραβατική δραστηριότητά τους.

Το έργο της συμμορίας "Locos c", ήταν γνωστό στις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού. Όμως για να μπορέσουν να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του odysseaschios.blogspot.com, τις οποίες δημοσιεύσαμε την περασμένη Παρασκευή (για να δείτε τη σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ), μετά από συντονισμένες προσπάθειες του αστυνομικού διευθυντή Χίου Κυριάκου Αφενδούλη, του διοικητή της Ασφάλειας Χίου Ανδρέα Δαμίρη του διοικητή του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Γιώργου Κεβόπουλου και της Εισαγγελέως Εμμανουέλας Κετσιαντζή,  δόθηκε εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου μελών της συμμορίας.

Έτσι, τους τελευταίους, τουλάχιστον, 4 μήνες, παρακολουθούνταν και καταγράφονταν οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με την παραβατική δραστηριότητα και ξεσκεπάστηκε ολόκληρο το κύκλωμα της συμμορίας.

Το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών, παραδίδονταν από τις εταιρίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία και εν συνεχεία έφταναν στην ασφάλεια Χίου όπου και γινόταν η αξιολόγησή του. 

Από το πρωί, σήμερα,  τα μέλη της συμμορίας, διαδοχικά, προσάγονται στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν και να αποφανθεί αν θα επιβληθεί η προσωρινή κράτησή τους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Για να προφυλακιστούν χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, αφού είναι πολλά τα μέλη της συμμορίας, που έχουν συλληφθεί. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η κατηγορία που αναμένεται να τους απαγγελθεί είναι για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών για την οποία προβλέπεται ισόβια κάθειρξη, που μεταφράζεται σε 25 χρόνια φυλάκιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου