Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια από τη βουλευτή Χίου Ελπίδα Τσουρή στην αστυνομική διεύθυνση Χίου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της συμμορίας "Locos c"

Συγχαρητήρια εξέφρασε στην αστυνομική διεύθυνση Χίου, η βουλευτής του νησιού Ελπίδα Τσουρή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της εγκληματικής συμμορίας "Locos c", εκφράζοντας τη βεβαιότητα, ότι "η συστηματική προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και η Δικαιοσύνη θα καταλογίσει αμερόληπτα τις ευθύνες όπου υπάρχουν, από όπου και αν προέρχονται, και με τον τρόπο που αρμόζει".

Το πλήρες κείμενο του συγχαρητηρίου της κ. Τσουρή, το οποίο απευθύνει στον αστυνομικό διευθυντή Κυριάκο Αφενδούλη, έχει ως εξής:...


Αγαπητέ κύριε Διευθυντή,

Παρακαλώ να δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, που αφορά στον εντοπισμό και στη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης στο νησί μας.

Η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης είχε απασχολήσει εντονότατα την τοπική κοινωνία και εμένα προσωπικά, αφού -πέραν από τον προφανή παράνομο χαρακτήρα της- ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ασύμβατο με τα ήθη, τις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής των συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερα έντονος ήταν ο προβληματισμός και η ανησυχία όσων είναι γονείς, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των επαγγελματιών του νησιού μας, και απόλυτα δικαιολογημένος, αφού πράξεις, όπως, η διακίνηση ναρκωτικών, βίαια επεισόδια κατά πολιτών και εργαζόμενων σε Σώματα Ασφαλείας, καταστροφές περιουσίας, ήταν πληγή, η οποία θα μπορούσε να έχει ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες συνέπειες.

Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η επιμονή, η αφοσίωση και η συνεργασία είχαν, για μια ακόμη φορά, θετικό αποτέλεσμα, για το οποίο είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Είμαι βέβαιη, ότι η συστηματική προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και η Δικαιοσύνη θα καταλογίσει αμερόληπτα τις ευθύνες όπου υπάρχουν, από όπου και αν προέρχονται, και με τον τρόπο που αρμόζει.

Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε σε όλους όσους εργάστηκαν, για την υπόθεση αυτή, θερμά συγχαρητήρια και ειλικρινείς ευχαριστίες.

Με εκτίμηση,
Ελπίδα Τσουρή
Βουλευτής Χίου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου