Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο «γιατρός της πείνας» στη διαφήμιση της Cosmote με την τρέλη ατάκα "ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ "!

Ποιος είναι o «γιατρός της πείνας»;-Έχει αποσπάσει το 2007 το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας
-Δείτε βίντεο από την επιτυχημένη διαφήμιση

Ο «γιατρός της πείνας» που έχει ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες του αλλά και με τις γκριμάτσες του είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός με λαμπρή πορεία στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Το όνομά του είναι...
Μανώλης Μαυροματάκης και πέρα από αυτήν την ομολογουμένως πετυχημένη διαφήμιση, έχει κάνει σημαντική πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα.Ο λόγος που έχει στραφεί στις διαφημίσεις είναι γιατί οι δουλειές στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά έχουν περιοριστεί λόγω κρίσης.

Σουξέ κάνει η έκφραση «ομορφάντρα μου», όπου ως πωλητής «βρώμικων» έξω από γήπεδο στήνει ολόκληρη παρλάτα προώθησης του προϊόντος του, τονίζοντας τις ειδικές προσφορές προς τον πελάτη αναλόγως τα γούστα του.

Όμως ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός. Έχει πάρει το πρώτο βραβείο ανδρικής ερμηνείας στο φεστιβάλ Δράμας, για την ταινία «Τα παιδιά της Σπιναλόγκας» του Κώστα Αθουσάκη που προβλήθηκε το 2007.

Έχει παίξει και έχει υπάρξει συντελεστής στις ταινίες: Μαριονέτα – Marionette (2007), Uranya (2006), Το Όνειρο του Σκύλου – A Dog’s Dream (2005), Quo Vadis (2004), Μπραζιλερο (2001), Ενας Λαμπερός Ηλιος – A Bright Shinning Sun (2000), Η Γωνία του Παραδείσου (1998), Πριν το Τελος του Κοσμου – Before the End of the World (1996), Ελεύθερη Κατάδυση – Love Knot (1995), Λευτέρης Δημακόπουλος – Lefteris (1993), ενώ στο θέατρο έπαιξε στην παράσταση «Ο Ζορμπάς, η πραγματική ιστορία». Τέλος, έχει συνεργαστεί και με τον Πάνο Κοκκινόπουλο σε επεισόδια του Κόκκινου Κύκλου.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα διαφημιστικά σποτ στο οποίο ο «ομορφάντρας» πετυχαίνει αυτό που για κάποιους φαντάζει πολύ δύσκολο: να μας κάνει να χαμογελάμε σε αυτήν την δύσκολη εποχή.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου