Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Κωστή Μουσουρούλη για έργα στη Χίο που έχουν ενταχθεί σ' ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα

Ανακοίνωση σχετικά με τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον προηγούμενο μήνα για τα έργα στη Χίο που έχουν ενταχθεί σ' ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα την τελευταία  δεκαετία εξέδωσε ο βουλευτής Χίου  και υπεύθυνος τομέα περιφερειακής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Μουσουρούλης. Σ' αυτήν  αναφέρει:

«Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου (9.11.2011), κατά τη διάρκεια συζήτησης για έργα και δράσεις...
του πρώην Νομού Χίου που έχουν ενταχθεί σε διάφορα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα την τελευταία δεκαετία, ο βουλευτής Χίου και Δημοτικός Σύμβουλος Κωστής Μουσουρούλης, προσφέρθηκε να θέσει επικουρικά υπόψη του Συμβουλίου σχετικά στοιχεία από δημόσιες πηγές, ή στοιχεία που διαθέτει μέσω της κατά καιρούς άσκησης Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Στόχος είναι η κατά το δυνατόν πληρέστερη πληροφόρηση και υποβοήθηση των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Επισυνάπτονται πίνακες:

1. Έργα Ν.Χίου συγχρηματοδοτούμενα από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης περιόδου 2000-2006, ανά κατηγορία έργου. Πατήστε εδώ

2. Έργα Ν.Χίου συγχρηματοδοτούμενα από Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006, καθώς και από τις Κοινοτικές Πρωτοβουλίες (Equal, Leader κλπ), ανά πρόγραμμα ή πρωτοβουλία.

3. Έργα Ν.Χίου χρηματοδοτούμενα αποκλειστικά από εθνικούς πόρους, παράλληλα με την ίδια περίοδο.
4. Έργα Ν.Χίου έως τώρα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ περιόδου 2007-2013 – όλα τα προγράμματα (εικόνα στα μέσα του 2011).

Σημειώνεται πως το Γ΄ΚΠΣ έκλεισε στο τέλος του 2009, ενώ το ΕΣΠΑ είναι ακόμα υπό εκτέλεση και έως το τέλος του 2015 (πληρωμές).

Τους 4 Πίνακες ακολουθεί μια ποιοτική επεξεργασία και απεικόνισή τους που έγινε με σκοπό τη σύνοψη και τη διευκόλυνση της ανάγνωσης των στοιχείων και επισυνάπτεται με κάθε επιφύλαξη. Τέλος, για την παροχή πλήρως επικαιροποιημένων και επισήμων στοιχείων, αρμόδιες είναι οι αντίστοιχες δημόσιες αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου