Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης σήμερα Σάββατο 17/12 στις 7.30 μ.μ.


Preview: Παναθηναϊκός-Αστέρας ΤρίποληςΟ Παναθηναϊκός υποδέχεται τον παραδοσιακά σκληρό αντίπαλο Αστέρα Τρίπολης (7:30 μ.μ.) στο ΟΑΚΑ και θέλει όσο τίποτα να κλείσει με νίκη την χρονιά.

Ο Φερέιρα θα κατευθύνει την ομάδα του από μπουθ του ΟΑΚΑ, ενώ οι Σαουδάραβες...
που ήρθαν στην Ελλάδα δεν θα πάνε στο γήπεδο.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Τσιώλη θέλει να συνεχίσει και την καλή παράδοση που έχει απέναντι στους «πράσινους» αλλά και την καλή πορεία του τελευταίου καιρού.

Παναθηναϊκός:

Σε αναμονή είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού για τα διοικητικά της ομάδας, αφού από Δευτέρα θα γίνει η έρευνα στην τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας για το αν τα 15 εκατομμύρια που έλεγε το χαρτί που παρέδωσε ο Τσάκας είναι όντως ασφαλισμένα για την ΠΑΕ. Εκτός των εξελίξεων αυτών όμως, το «τριφύλλι» δίνει και αγώνα και το ενδιαφέρον όλων και ιδιαίτερα της ομάδας, στρέφεται στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Φερέιρα λόγω της πνευμονίας που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Είναι επικίνδυνο να εκτεθεί σε τόσο κρύο και ως εκ τούτου, θα είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ζοσέ Γκόμεζ που θα τον αντικαταστήσει-όπως και στη Νέα Σμύρνη.

Η ενδεκάδα θα είναι η ίδια με του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Ο Καπίνο θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού και οι Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος θα είναι η τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά.

Στον άξονα, ο Σιμάο με τον Κατσουράνη θα είναι οι δύο κόφτες, με τον Πατρινό να έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Δεξί χαφ θα είναι ο Ζέκα και αριστερό ο Κουίνσι. Στην επίθεση, οι Λέτο και Κλέιτον θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Αρκάδων αλλάζοντας συνέχεια θέσεις, με τον έναν να κινείται πιο περιφερειακά ανοίγοντας χώρους και τον άλλο να περιμένει στην περιοχή. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, δεδομένα θα χρησιμοποιηθεί και πάλι ο Ρούντολφ, που σιγά-σιγά βρίσκει την φυσική του κατάσταση.

Αστέρας Τρίπολης:

Οι Αρκάδες μετά τη νίκη επί του Άρη θέλουν να κάνουν άλλη μια ζημιά στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή την φορά θα επιδιώξουν να την κάνουν και μακριά από την Τρίπολη. Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Περόνε και τους τραυματίες Μπαρτολίνι και Ροτζέριο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν αποκλείεται να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα και να φέρει στην κορυφή της επίθεσης τον Μπρέσκα, έχοντας στα άκρα τους Χούλι και Ναβάρο, ενώ ένα σενάρια είναι να ανέβει στην μεσαία γραμμή ο Τσαμπούρης και να ξεκινήσει και ο Αργυρόπουλος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Πουλίδο, Κωστούλας, Πιπίνης στην άμυνα. Δεξιά ένας εκ των Τσαμπούρη και Αργυρόπουλου. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ουσέρο, Χουανίτο, Ράγιος και στα άκρα ο Χούλι με έναν εκ των Τσαμπούρη ή Ναβάρο. Προωθημένος θα ξεκινήσει ο Μάριο Μπρέσκα, προκειμένου να υπάρχει ταχύτητα στα «φτερά» των Αρκάδων.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Κουρμπέλης, Πουλίντο, Χουανίτο, Αλβάρες, Λαδάκης, Κερ, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Χούλι, Μπρέσκα, Σολάκης, Μπακασέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου