Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Κ.Στικούδη: "Αδιαφορώ για τα πικρόχολα σχόλια που κάνει κάθε νούμερο"

Η Κατερίνα Στικούδη είναι ένα μη τυπικό δείγμα ελληνικού γυναικείου “πολυεργαλείου”. Ας πούμε απλώς πως ότι και να κάνει δεν χορταίνεις να την κοιτάς! Super sexy για μία ακόμη φορά, φωτογραφίζεται και μιλάει στο Down Town για όλα...


Αυτό το καιρό τρέχει... σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι έχει αφήσει πίσω την προσωπική της ζωή; “Είναι στο χέρι μας να δουλεύουμε, να ζούμε, να βλέπουμε τους φίλους μας. Είναι δικαιολογία να λες σε κάποιον “δεν πρόλαβα να τηλεφωνήσω”, για παράδειγμα”, εξηγεί η Κατερίνα.



Ωστόσο ομολογεί πως δεν έχει όσο χρόνο θα ήθελε για τους αγαπημένους της γιατί όσο και να τους αφιερώσει πάντα θα ήθελε να είχε λίγο παραπάνω! Αν δεν μιλήσει με την κολλητή της για λίγο καιρό τρελαίνεται γιατί δεν είναι “δουλειά και μόνο δουλειά”.

Η ίδια υποστηρίζει πως παρόλο που πολλοί νομίζουν ότι οι γυναίκες την μισούν, έχει πολλές φίλες και μάλιστα στα live της πηγαίνουν πολλές γυναίκες για να την ακούσουν. Δεν πιστεύει ότι την ζηλεύουν γιατί το επικοινωνιακό του χαρακτήρα της την κάνει προσιτή άρα οι άλλοι δεν νιώθουν ανταγωνισμό!



Όσον αφορά όσους κάνουν αρνητικά σχόλια για εκείνη, δηλώνει: “Αδιαφορώ για τα πικρόχολα σχόλια που κάνει το κάθε νούμερο που θέλει να γίνει “νούμερο 1”! Με εκφράζουν απόλυτα οι στίχοι των τραγουδιών μου “Το σενάριο”, που θα είναι το επόμενο single: “Ένα σενάριο η ζωή κι όποιος το παίξει καλύτερα κερδίζει”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου