Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Μπορούσα να δω τα μυαλά της μητέρας μου»

«Μπορούσα να δω τα μυαλά της 
μητέρας μου»Πολτοποίησε το κεφάλι της με ρόπαλο του μπέιζμπολ Ο 15χρονος James Gethen δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα του από καρκίνο, το Δεκέμβριο του 2009. Μάλιστα κάποια στιγμή είχε προσπαθήσει να πέσει μέσα στον τάφο του!

Η χαριστική βολή ήταν όταν...
η μητέρα του ανακοίνωσε μέσω ανορθόδοξου τρόπου, μέσω Facebook, την απόφασή της να προχωρήσει στη ζωή της και να αρραβωνιαστεί έναν άλλον άνδρα.

Ο νεαρός φαίνεται πως το πήρε τόσο βαριά που αποφάσισε να τη σκοτώσει. Και αφού το έκανε, είπε ατάραχος στη 16χρονη αδερφή του, που ξύπνησε από τις φωνές: «δε με πειράζει. Ελπίζω να έχει πεθάνει».

Τα χτυπήματα ήταν επανειλημμένα και το θύμα ξεψύχησε ακαριαία. Στη συνέχεια, βγήκε από το πατρικό του και είπε σε ένα γείτονα τι έχει κάνει λες και έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. «Χτύπησα τη μαμά μου στο κεφάλι με ένα ρόπαλο και μπορούσα να δω τον εγκέφαλό της και τα πάντα», του είπε.

Ο νεαρός είχε επιθετική συμπεριφορά και έπασχε από σειρά ψυχικών προβλημάτων, που πιστεύεται ότι απέκτησε μετά τη μηνιγγίτιδα που έπαθε όταν ήταν μωρό, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης. Και η κατάσταση στο σπίτι δεν τον βοήθησε να τα ξεπεράσει.

Είχε επιθετική, σεξουαλική, συμπεριφορά προς τα κορίτσια, είχε αποβληθεί από το σχολείο γιατί έμπλεκε σε καυγάδες με άλλους μαθητές και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Είχε μάλιστα προσπαθήσει να στραγγαλίσει έναν συμμαθητή του με κορδόνι παπουτσιών.

Οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν, στο πλαίσιο της δίκης του, τον έκριναν «ιδιαίτερα επικίνδυνο». Εκείνος δήλωσε ένοχος για ανθρωποκτονία, επικαλούμενος το ελαφρυντικό της μειωμένης ευθύνης. Ο δικαστής αποφάσισε τη φυλάκισή του για αόριστο διάστημα, με ελάχιστη περίοδο παραμονής τα πέντε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου