Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Έρχονται βροχές και ισχυροί άνεμοι

Έρχονται βροχές και ισχυροί άνεμοιΗ πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, ενώ θα φτάσουν μέχρι και τα 9 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 μέχρι τους 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε Κυκλάδες και Κρήτη θα αγγίξει έως και τους 22.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Νεφώσεις και από το απόγευμα... τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 τοπικά και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 19 βαθμούς Κελσίου.
 
Κυκλάδες, Κρήτη:Τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στις ανατολικές Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και στις Κυκλάδες τοπικά ως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 και 22 βαθμών Κελσίου.

Αττική:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα οδηγήσουν σε καταιγίδες κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αυξημένες κατά περιόδους νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και σταδιακά θα μετατραπούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανό σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και στη συνέχεια στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5 και 15 βαθμών Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, στο Ιόνιο τοπικά 8 με 9 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Θεσσαλία και πιο αργά στις υπόλοιπες περιοχές.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια ως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς πιο χαμηλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου