Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κρήτη:Το δράμα της οικογένειας του παιδεραστή -Τι λέει ο καφετζής που τον χτύπησε

Θύματα της δράσης του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη δεν έχουν πέσει μόνο τα παιδιά Ρεθυμνιωτών αλλά και η ίδια του η οικογένεια που ζει μία ασύλληπτη τραγωδία...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του, έχουν φύγει από το Ρέθυμνο. Κανείς δεν γνωρίζει πότε και εάν θα επιστρέψουν.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή συνέστησε στην μητέρα να μην πάει τα παιδιά της στο σχολείο, υπό το βάρος των...
καταιγιστικών αποκαλύψεων. Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Αργυρόπουλος, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'', επισήμανε ότι η γυναίκα παλεύει να προστατεύσει και να επιστρέψει στην κοινωνία τα δύο παιδιά της.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας (05-12-2011) ασκήθηκε η αγωγή του διαζυγίου λόγω του ισχυρού κλονισμού που υπέστη από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις. Το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου οπότε και αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στο υπνοδωμάτιο τον σύζυγο της με δύο 13χρονους, κατέρρευσε ο κόσμος της.

Μέχρι τότε, δεν είχε την παραμικρή υποψία για την ανίερη δράση του 47χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας δεν είναι ακόμα σε θέση να συνειδητοποιήσει τους λόγους για τους οποίους η μητέρα του ζήτησε διαζύγιο από τον 47χρονο.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του cretalive.gr, αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει επαφές με δικηγόρους από κάποιες οικογένειες ανηλίκων προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του Σειραγάκη. Εν τω μεταξύ, επί μήνες παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί το 47χρονο προπονητή, που χθες (07-12-2011), οδηγήθηκε στις Δικαστικές Φυλακές Τρίπολης, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ'εξακολούθηση.

Τι λέει ο καφετζής που τον χτύπησε

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο νεαρός υπάλληλος του κυλικείου δικαστικού μεγάρου, που γρονθοκόπησε τον 47χρονο έξω από το γραφέιο της ανακρίτριας τόνισε ότι μόλις τον είδε "θόλωσε". "Έπρεπε να φάει πολύ περισσότερες " είπε χαρακτηριστικά!

Από την πλευρά του ο διορισμένος συνήγορος  υπεράσπισης  του εκπαιδευτικού , Θωμάς Λεχωβίτης, τόνισε ήταν αναμενόμενη η προφυλάκιση του , ενώ ζητήθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Αίτημα για σχολικούς ψυχολόγους από το ΚΕΔΔΥ

Άμεση τοποθέτηση κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων στις σχολικές μονάδες του Ρεθύμνου ζητά διοικητικό, εκπαιδευτικό και ειδικό επιστημονικό  προσωπικό του ΚΕΔΔΥ Ρεθύμνου από το Υπουργείο Παιδείας.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, το προσωπικό του ΚΕΔΔΥ επισημαίνει την υποστελέχωση και σημειώνει σε ανακοίνωση του: «Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί στην πόλη του Ρεθύμνου, αναφορικά με την υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων, αλλά και τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που έχουν τα σχολεία για υποστήριξη, ζητάμε την άμεση τοποθέτηση ικανού αριθμού κλιμακίων ειδικών κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου