Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Δήμος αδυνατεί να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα»

«Ο Δήμος αδυνατεί να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα»O Γ. Καμίνης για τα εκρηκτικά προβλήματα του κέντρου

Οι γειτονιές της Αθήνας αντιμετωπίζουν βαθύτατη κρίση, δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, περιγράφοντας το οργανωμένο έγκλημα ως ένα από τα βασικότερα προβλήματα, το οποίο ο Δήμος Αθηναίων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, καθώς δεν διαθέτει τα αναγκαία μέσα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο «Βήμα Fm» τόνισε ότι η πρωτεύουσα δεν έχει...
συνέλθει από τα πρόσφατα επεισόδια στη διάρκεια διαδηλώσεων, πως ο κόσμος φοβάται να κατέβει στο κέντρο καθώς δεν ξέρει τι θα συναντήσει και ότι απαιτείται μια συντονισμένη δράση για τη βελτίωση της εικόνας της Αθήνας.

Στο σημείο αυτό ο κ. Καμίνης είπε ότι έχει προτείνει στον πρωθυπουργό τη σύνταξη ενός νομοσχεδίου για το κέντρο -πρόταση που ο Λουκάς Παπαδήμος έχει αποδεχθεί. Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε, επίσης, ότι σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει όχι μόνο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και πολλές γειτονιές, εξαιτίας -όπως είπε- της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και της οργανωμένης εγκληματικότητας.

«Ο κόσμος στενάζει» είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων μπορεί να κάνει πράγματα σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας -όπως π.χ. το θέμα των αστέγων- όμως δεν έχει τα μέσα για να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα.

Ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί, ο Δήμος προσπαθεί να κρατήσει το κέντρο ζωντανό, ενώ γίνεται προσπάθεια για τη σύνταξη μελετών για την αντιμετώπιση της ανεργίας, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου