Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το προφίλ της Ρούμπιν Καζάν

Το προφίλ της Ρούμπιν ΚαζάνΗ ρωσική ομάδα προκρίθηκε ως δεύτερη του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης

Η Ρούμπιν Καζάν μετά τον Παναθηναϊκό (πέρυσι στους ομίλους του Champions League) και τον ΠΑΟΚ (φέτος σε αυτούς του Europa League) έρχεται στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Η ρωσική ομάδα προκρίθηκε ως...
δεύτερη του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης, χάρη στην ισοπαλία της τελευταίας αγωνιστικής στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην έδρα της νίκησε Σάμροκ (4-1) και Τότεναμ (1-0), ενώ έφερε δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ (2-2 στο Καζάν και 1-1 στην Τούμπα), κέρδισε στην Ιρλανδία (3-0) κι έχασε στο Λονδίνο (1-0).

Ξεκίνησε τη σεζόν από τα προκριματικά του Champions League. Απέκλεισε τη Ντιναμό Κιέβου με δύο νίκες (0-2 και 2-1) στον τρίτο προκριματικό γύρο, αλλά αποκλείστηκε από τη Λιόν (3-1 στο «Ζερλάν» και 1-1 στο Καζάν).

Στο ρωσικό πρωτάθλημα, που διανύει τη χειμερινή του διακοπή και θα αρχίσει ξανά στις 3 Μαρτίου, μετά από 32 αγώνες είναι πέμπτη με 55 βαθμούς (15 νίκες, 10 ισοπαλίες και 7 ήττες, 44 γκολ υπέρ και 28 κατά), πίσω από τη Ζενίτ (65), την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (59), τη Ντιναμό Μόσχας (58) και τη Σπαρτάκ Μόσχας (57).

Η Ρούμπιν κατέκτησε τον τίτλο στη Ρωσία το 2008 και το 2009, ενώ την περασμένη σεζόν τερμάτισε τρίτη, πίσω από την πρωταθλήτρια Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Φέτος είναι η έκτη της σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κούρμπαν Μπέρντιγεφ και έδρα της το «Τσεντράλνι» (30.000 θεατών).

Το ρόστερ της Ρούμπιν Καζάν:

Τερματοφύλακας: Ριζίκοφ, Αρλάουσκις (Λιθουανία)
Αμυντικοί: Κούζμιν, Ανσάλντι (Αργεντινή), Νάβας (Ισπανία), Καλέσιν, Ορέκχοφ, Μποκέτι (Ιταλία), Ζεστόκοφ, Κρκβέλια (Γεωργία), Σαρόνοφ
Μέσοι: Μπιστρόφ, Ριγιαζάντσεφ, Νέμοφ, Κασάεφ, Κίσλιακ (Λευκορωσία), Νόμποα (Ισημερινός), Καραντενίζ (Τουρκία), Νάτκχο (Ισραήλ), Εντουάρντο (Βραζιλία)
Επιθετικοί: Μάρτινς (Νιγηρία), Λεμπεντένκο, Τσαλά (Ισημερινός), Βαλντές (Παραγουανός), Αντόνιουτς (Μολδαβία), Ντιάντιουν, Μεντβέντεφ, Πορτνιαγκίν

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου