Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού



Μπορεί η πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ να χάθηκε στις... λεπτομέρειες, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” κοιτούν ήδη την επόμενη μέρα, που βρίσκει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στους “32” του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Μέχρι την παραμονή της 16ης Δεκεμβρίου, οπότε θα γίνει η κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας, θα πρέπει να περιμένει ο Ολυμπιακός για να μάθει τους υποψήφιους αντιπάλους του στην φάση των “32” του Γιουρόπα.

Κι αυτό γιατί...
υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες, κυρίως για τις ομάδες που θα προκριθούν ως δεύτερες από τους 12 ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι πάντως σίγουρα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς έχουν ήδη περισσότερους βαθμούς από Βαλένθια, Πόρτο και Πλζεν και θα είναι σίγουρα καλύτεροι από την τρίτη του 2ου ομίλου (κάποια από τις Λιλ, ΤΣΣΚΑ, Τράμπζονσπορ) και από την τρίτη του 4ου ομίλου (Αγιαξ ή Λιόν).

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, θα κληρωθεί στους “32” του Τσάμπιονς Λιγκ με μία από τις χειρότερες τρίτες του Τσάμπιονς Λιγκ ή με κάποια από τις 12 δεύτερες των ομίλων του Γιουρόπα.

Οι πιθανές αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ λοιπόν προς το παρόν είναι οι: Αννόβερο και Σταντάρ Λιέγης που είναι σίγουρα δεύτερες στους ομίλους της στο Γιουρόπα Λιγκ, η Βικτόρια Πλζεν και από μια εκ των Τραμπζονσπόρ – Λιλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Άγιαξ ή Λιόν από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

Γιουρόπα Λιγκ (*)


Ρουμπίν Καζάν (Ρωσία)

Αννόβερο (Γερμανία)

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)

Βασλούι (Ρουμανία)

Μπεσίκτας (Τουρκία)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Αλκμααρ (Ολλανδία)

Μπράγκα (Πορτογαλία)

Ουντινέζε (Ιταλία)

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

Φούλαμ (Αγγλία)

Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

Τσάμπιονς Λιγκ (**)

Τραμπζονσπόρ ή Λιλ ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Άγιαξ ή Λιόν

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

*Αναφέρονται οι ομάδες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση των ομίλων του Γιουρόπα.

** Απόψε θα ξεκαθαρίσει οριστικά η τετράδα των πιθανών αντιπάλων από το Τσάμπιονς Λιγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου