Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό - Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Μπόλονι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, χαλάρωσαν στο δεύτερο αλλά πήραν τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Ατρόμητο.

Το ματς στην Τούμπα ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό αφού ο ΠΑΟΚ ήθελε ένα γρήγορο γκολ το οποίο δεν ήρθε εξαιτίας του εκπληκτικού Ιτάνζ.

Στο 19' όμως...
ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίνο. Ο Βραζιλιάνος συνδύασε την επιστροφή του στην ενεργό δράση με ένα εκπληκτικό γκολ.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φωτάκη αλλά στο 29΄σημείωσε το δεύτερο τέρμα του. Ο Αθανασιάδης ανατράπηκε από τον Ζουέλα μέσα στην περιοχή, ο βοηθός διαιτητή είδε την παράβαση και την υπέδειξε στον Τριτσώνη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά το σουτ του Μήτρογλου δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε χαλαρά και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν. Στο 60' το πανέμορφο σουτ του Μπρίτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς.

Το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ το οποίο τελείωσε στο 93' όταν ο Αθανασιάδης αξιοποίησε την ασίστ του Βιεϊρίνια και έγραψε το τελικό 3-1.


ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Έττο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λαζάρ (90' Αρίας), Γκαρσία, Φωτάκης (73' Σουάνης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (69' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομας, Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο, Μπαλλας, Γιαννούλης (46' Σφακιανάκης), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (53' Αναστασάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου