Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Δεν ξέραμε τίποτα για τον Σειραγάκη»

«Δεν ξέραμε τίποτα για τον Σειραγάκη»Άγνοια για τον παιδέραστη δηλώνει ο ΑΓΟΡ

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος της ομάδας του Ρεθυμνου, δεν είχαν ιδέα για το ποιόν του ανθρώπου με τον οποίο συνεργάζονταν. Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Είναι αυτονόητο ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί και...
λυπούμαστε για το γνωστό γεγονός που συμπτωματικά εκδηλώθηκε στο χώρο του αθλητισμού και δυστυχώς απέδειξε ότι ως κοινωνία δεν διαθέτουμε τις απαιτούμενες ασφαλιστικές δικλείδες για να αποτρέπουμε τέτοια τραγικά φαινόμενα.

Θέλουμε επίσης κατηγορηματικά να δηλώσουμε, ότι μόλις πληροφορηθήκαμε τις φήμες, προσφύγαμε στην αστυνομία και ουδέποτε είχαμε οποιαδήποτε επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση για τη δράση του Σειραγάκη μέχρι την ημέρα της σύλληψης του.

Λυπούμαστε λοιπόν που τέως συνεργάτης μας με δηλώσεις του στον τύπο προσπαθεί να συνδέσει την αποχώρηση του από την ομάδα με το συγκεκριμένο άθλιο γεγονός, πράγμα το οποίο είναι εντελώς ψευδές και συκοφαντικό.

Εμείς σαν σύλλογος συναισθανόμαστε απόλυτα την αντικειμενική μας ευθύνη και ζητάμε συγνώμη παρ’ ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασής μας στις έκνομες δραστηριότητες του Σειραγάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου