Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Υπάρχουν και… υποχρεώσεις!

Υπάρχουν και… υποχρεώσεις!Μπορεί οι εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο να αργούν ακόμα, όμως η ΑΕΚ καλείται να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα απέναντι στην Κέρκυρα (3 μ.μ., Novasports 2).

Η «Ένωση» θέλει να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη της στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στην ομάδα του Χάβι Γκράθια και να...
παραμείνει ψηλά στην κορυφή του πρωταθλήματος, ελπίζοντας αργότερα το απόγευμα πως ο Παναθηναϊκός θα «στραβοπατήσει» στην έδρα του Άρη.

Κάποιοι θεωρούν ότι οι παίκτες του Κωστένογλου θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στους «Φαίακες», όμως ο 41χρονος τεχνικός τόνισε το ακριβώς αντίθετο στους ποδοσφαιριστές του. Η Κέρκυρα την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάφερε να φύγει με έναν βαθμό (0-0) από την έδρα του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΚ προβληματίζεται για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα χαφ και στην επίθεση, αφού δεν θέλει να αλλάξει τη «συνταγή» των προηγούμενων αγώνων που έδωσε η ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο «Κωστέ» θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – Κοντοέ, Δέλλα, Μανωλά και Καράμπελα. Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν ο Γεωργέας και ο Ρίκκα, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Λεονάρντο (αριστερά), ο Χοσέ Κάρλος (στο κέντρο) και ο Μπέλεκ (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σιαλμάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Κάλα, Γκερέιρο, Τσίτας, Αργυρίου, Λαγός, Μπερνς, Εγγλέζου και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μάκος, οι τραυματίες Βάργκας-Καφές και ο (ηθελημένα εκτός) Γκέντσογλου, όπως και ο Γκούντγιονσεν.

Προϊστορία

Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετράει εντός έδρας η ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα. Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες είχαν κολλήσει στο «μηδέν», ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η «Ένωση» έχασε στην έδρα της Κέρκυρα με σκορ 2-1.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

05/01/2011 Α.Ε.Κ.-Κέρκυρα 0-0
19/11/2006 Α.Ε.Κ.-Κέρκυρα 4-1 (23' Σέζαρ, 30' (πεν), 48' Λυμπερόπουλος, 41' (πεν) Μαντούκα, 2' Γκουστάβο)
26/09/2004 Α.Ε.Κ.-Κέρκυρα 2-0 (43' Ρούσεφ, 88' Καπάνταης)

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου