Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚTην Παρασκευή η κλήρωση για τους «16»

Αυξήθηκαν οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών στους μισούς ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο γκρουπ των ισχυρών εν όψει της κλήρωσης που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ εκκρεμεί η θέση που θα καταλάβει ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα είναι...
πρώτος και ισχυρός με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν, ενώ θα είναι δεύτερος και αδύνατος εφόσον ηττηθεί.

Σημειώνεται πως ομάδες που είχαν αναμετρηθεί στη φάση των ομίλων ή προέρχονται από την ίδια χώρα, δεν είναι δυνατό να τεθούν αντιμέτωπες στους «32». Αντίθετα τέτοιοι περιορισμοί δεν υπάρχουν για τους «16», η κλήρωση για τους οποίους θα γίνει επίσης την Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής, τα γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης της Παρασκευής διαμορφώνονται ως εξής:

Δυνατοί: Σταντάρ Λιέγης, Αϊντχόφεν, Σπόρτινγκ, Μπεσίκτας, Μπιλμπάο, Μέταλιστ, Σάλκε, Τβέντε, Άντερλεχτ (πρώτοι ομίλων Europa League), Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, Βαλένθια (τρίτοι ομίλων Champions League με την υψηλότερη βαθμολογία).

Αδύνατοι: Ανόβερο, Λέγκια Βαρσοβίας, Λάτσιο, Στόουκ Σίτι, Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, Στεάουα Βουκουρεστίου, Βίσλα Κρακοβίας, Λοκομοτίβ Μόσχας (δεύτεροι ομίλων Europa League), Πόρτο, Άγιαξ, Τραμπζονσπόρ, Βικτόρια Πλζεν (τρίτοι ομίλων Champions League με τη χαμηλότερη βαθμολογία).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου