Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Πιροσκί με τυρί

Πιροσκί με τυρίΕίναι πιο εύκολα από ό,τι νομίζετε

Νόστιμη, παραδοσιακή ζύμη με γέμιση από το αγαπημένο μας τυρί! Ανακατεύουμε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνουμε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη. Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγουμε περίπου 15 εκατοστά. Βάζουμε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπεράκι και...
κλείνουμε καλά σαν μισοφέγγαρο.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.



Υλικά

1 κιλό αλεύρι
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι

Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά

Πηγή: Sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου