Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Βάζει θεμέλια για τίτλο

Βάζει θεμέλια για τίτλοΕκτός έδρας ενάντια στον Άρη ο ΠΑΟ

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (7:30 μ.μ., Novasports 1). Οι «πράσινοι» θέλουν να αποδείξουν σε ακόμη ένα ματς πως είναι...
η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και να πάρουν το «τρίποντο», με το οποίο θα ανέβουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει να δει σοβαρούς και συγκεντρωμένους του ποδοσφαιριστές του κόντρα στους «κίτρινους», τους οποίους δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν.

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε εύκολους αγώνες και οι επιτυχίες μας ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Στη Θεσσαλονίκη μας περιμένει ένας επίσης δύσκολος αγώνας και μια εξίσου δύσκολη ατμόσφαιρα. Ο Άρης, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, θα κοιτάξει από την πλευρά του να κάνει το παν για να μας κερδίσει. Η δική μας συμπεριφορά σ' αυτόν τον αγώνα θα είναι η ίδια, όπως και στους προηγούμενους: Θα παίξουμε δηλαδή με σκοπό τη νίκη», τόνισε ο 65χρονος προπονητής στην κάμερα της Nova.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λέτο και ο Κλέιτον.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Βιτόλο, Καντέ, Πετρόπουλος, Ρούντολφ, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ και Μαρίνος. Στην Αθήνα έμειναν οι Τοτσέ Χριστοδουλόπουλος, Νίνης (γυμνάστηκαν μόνοι τους), Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης και οι Φουρλάνος, Λαγός, Ταμπάκης που έπαιξαν με την ομάδα Νέων.

Προϊστορία

Τρεις νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει στην έδρα του Άρη. Την περσινή σεζόν οι «πράσινοι» νίκησαν τους Θεσσαλονικείς χάρη σε γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

11/09/2010 Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 (43' Σισέ)
24/01/2010 Άρης-Παναθηναϊκός 0-0
21/09/2008 Άρης Παναθηναϊκός 1-2 (9' Χαβίτο - 19' Κλέιτον, 26' Ίβανσιτς)
30/12/2007 Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 (44' (αυτ) Παπαδόπουλος)
03/12/2006 Άρης-Παναθηναϊκός 1-0 (54' Βαϊσχάιμερ)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου