Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Το προφίλ της Ουντινέζε

Το προφίλ της ΟυντινέζεΑρχηγός και μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο επιθετικός Αντόνιο Ντι Νατάλε

Η Ουντινέζε είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League, μια ομάδα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε αποκλείσει το 2000 για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA (ήττα με 1-0 στην Ιταλία, νίκη με 3-0 στην παράταση στη ρεβάνς της Τούμπας).

Τερμάτισε τέταρτη στο...
περασμένο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League γνωρίζοντας δύο ήττες από την Άρσεναλ, 2-1 στο Λονδίνο και 1-0 στο «Φρίουλι». Μεταφέρθηκε στους ομίλους του Europa League και στο ένατο γκρουπ τερμάτισε δεύτερη με δύο νίκες (2-0 την Ατλέτικο και 2-1 τη Ρεν), τρεις ισοπαλίες (1-1 με Σέλτικ εντός κι εκτός και 0-0 με τη Ρεν στη Γαλλία) και μία ήττα (4-0 από την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν»). Στο τρέχον ιταλικό πρωτάθλημα μετά από 14 αγώνες μοιράζεται την κορυφή με τη Γιουβέντους έχοντας 30 βαθμούς (9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, με 18 γκολ υπέρ και 7 κατά).

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1886, έδρα του έχει το «Φρίουλι» (χωρητικότητας 41.000 θεατών) και δεν έχει κατακτήσει κάποιον σημαντικό τίτλο στην ιστορία της. Αρχηγός και μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο επιθετικός Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Το ρόστερ της Ουντινέζε:


Τερματοφύλακες: Χαντάνοβιτς (Σερβία), Παντέλι, Ρόμο.

Αμυντικοί: Ντανίλο (Βραζιλία), Μπάστα (Σερβία), Ντομίτσι, Νέουτον
(Βραζιλία), Μπέλο, Μπενάτια (Μαρόκο), Έκστραντ (Σουηδία), Αρμέρο (Κολομβία), Σμπαρντέλα, Ντεάνα, Κοράντο.

Μέσοι: Ίσλα (Χιλή), Μπαντού (Γκάνα), Ασαμόα (Γκάνα), Αμπντί, Ντουμπαΐ (Ακτή Ελεφαντοστού), Περέιρα (Αργεντινή), Μπέντιν, Πίντσι, Μπατόκιο, Μιλιορίνι, Μπαλντάσιν, Πίσκοπο.

Επιθετικοί: Μπαρέτο (Βραζιλία), Ντι Νατάλε, Φαμπρίνι, Μαρσούρα, Φλόρο Φλόρες, Ντιμίτριο.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου