Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο καφετζής του δικαστηρίου επιτέθηκε στον παιδεραστή

Ο καφετζής του δικαστηρίου επιτέθηκε στον παιδεραστήΠήγε νερό στον εκπαιδευτικό και… του έσπασε τη μύτη

Επεισόδιο σημειώθηκε, αργά το απόγευμα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου , στη διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Όπως αναφέρει το cretalive, μετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από...
ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας,ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκαλέσει σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο. Την τελευταία φορά, λοιπόν, που μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 31χρονος καφετζής, επιτέθηκε στον 47χρονο χτυπώντας τον στον πρόσωπο και σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν.

Ο δικηγόρος του Σειραγάκη πάντως επιβεβαίωσε ότι δε θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του νεαρού καφετζή.

Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, θα κρατηθεί στο Ηράκλειο απόψε και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα προφυλακιστεί.

Ο 47χρονος πάντως επέμεινε στην θέση του πως δεν υπήρχε σεξιστικό περιεχόμενο στις πράξεις του και πως όλα έγιναν με τη θέληση των ανήλικων παιδιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου