Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί περνάνε δύσκολα λόγω κρίσης!

Στο Έθνος της Κυριακής μίλησαν κάποιοι από τους πιο σημαντκούς ηθοποιούς της χώρας μας για το πως αντιμετωπίζουν την κρίση, πως τους έχει επηρεάσει αλλά και την έντονη ανασφάλεια που βιώνουν στο κατά τα άλλα λαμπερό χώρο του θεάματος.

Μπορεί τα φώτα να λάμπουν και να δημιουργείται η εντύπωση πως...
οι άνθρωποι που προβάλονται δεν έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση της χώρας μας, η αλήθεια όμως απέχει κατά πολύ.

Η Κάτια Δανδουλάκη μία γυναίκα με μεγάλη πορεία μέσα στον χώρο του τηλεόρασης και του θεάτρου δήλωσε πως η κατάσταση δεν έχει υπάρξει τόσο άσχημα ποτέ. "Όλοι οι ηθοποιοί, από τους πιο δημοφιλείς μέχρι τους λιγότερο γνωστούς, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Δεν έχω βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση ποτέ! Τα πράγματα είναι τραγικά στο χώρο μας. Και ο κόσμος θεωρεί ότι ζούμε μια πλουσιοπάροχη ζωή, την ώρα που κάνουμε τρεις δουλειές και δεν λαμβάνουμε από πουθενά χρήματα. Πώς να απαιτήσω εγώ από τον κόσμο να καταλάβει ότι ένας άνθρωπος λουσμένος στα φώτα της δημοσιότητας δεν έχει να πληρώσει το νοίκι του;"



Η Κατερίνα Λέχου με την σειρά της λέει: "είμαστε δυο φορές το χρόνο άνεργοι. Η κρίση δεν μου δημιουργεί παραπάνω ανασφάλεια, γιατί είμαι εκπαιδευμένη κάθε μέρα να διεκδικώ το ψωμί μου".










Η Παναγιώτα Βλαντή εξηγεί: "Τελείωσαν οι εποχές με τα υψηλά κασέ. Ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει τρεις δουλειές και να πάρει αυτά τα λεφτά μετά από 10 μήνες για να βγει ένας βασικός μισθός".








Η Ρένια Λουιζίδου αναφέρεται με την σειρά της στα κασέ που οι άνθρωποι που είναι εκτός του χώρου αυτού φαντάζονται "Oι αμοιβές είναι εξαιρετικά χαμηλές. Με δεδομένο ότι σκάνε κανόνια σε διαφημιστικές και εταιρίες παραγωγής, είμαστε με το φόβο ότι δεν θα πληρωθούμε καθόλου".






Ενώ ο Παύλος Χαικάλης που φέτος ήταν έτοιμος για να παίξει στην τέταρτη σεζόν του 50-50 το οποίο αναβλήθηκε λόγω των οικονομικών συνθηκών δήλωσε " η τηλεόραση περνά τη χειρότερη φάση των τελευταίων χρόνων. Δεν πληρωνόμαστε από τις επαναλήψεις. Σε άλλη χώρα, θα είχαμε λύσει το πρόβλημα μας από τις επαναλήψεις και μόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου