Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Βροχές την Κυριακή στα δυτικά

Αναμένεται περιορισμένη ορατότητα το πρωί.
Πιο αναλυτικά

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι...
καλός αλλά τη νύχτα και το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στα βόρεια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 18 βαθμούς και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιοσρσιμένη ορατότητα κυρίως τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 – 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 17. Στα ανατολικά και βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με περιορισμένη ορατότητα τοπικά το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα τη νύχτα και το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 - 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 19 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αναμένονται στα νότια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 - 4 και απο το απόγευμα τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 18 βαθμούς αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου