Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός-Άρσεναλ (σήμερα 9:45 μ.μ. MEGA)

Με στόχο τη νίκη και τα βλέμματα στραμμένα στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Διαβάστε όλα τα σενάρια πρόκρισης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, ενώ στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι...
Ορμπάιθ, Μανιάτης και Μοντέστο με την τριπλέτα στην επίθεση να αποτελείται από τους Μιραλάς, Τζιμπούρ και Χολέμπας.

Όσον αφορά την Άρσεναλ ο Βενγκέρ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Φαμπιάνσκι και στην άμυνα τους Γιέναρις, Τζουρού, Σκιλασί και Μικέλ. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Φρίμπονγκ, Κοκελίν και Μπεναγιούν. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Τσάμπερλεϊν, αριστερό ο Αρσάβιν και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σαμάκ.

6ος Όμιλος

Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ
Διαιτητής
: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Διαιτητής
: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Άρσεναλ 11 (6-3)
2) Μαρσέιγ 7 (4-2)
3) Ολυμπιακός 6 (5-5)
4) Ντόρτμουντ 4 (4-9)


Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού


Τι μπορεί να συμβεί στον όμιλο της ελληνικής ομάδας ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ. Τι θέλει ο Ολυμπιακός για πρόκριση στους “16” και πως θα συνεχίσει στο Γιουρόπα.

Στην τριπλή ισοβαθμία, ο Ολυμπιακός περνάει σε τρεις περιπτώσεις:

α)Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει την Μαρσέιγ με 2-0(όχι όμως με 3-1, 4-2 κ.ο.κ),

β) Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με τρία γκολ διαφορά την Μαρσέιγ και

γ) εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με τέσσερα γκολ διαφορά την Μαρσέιγ. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa League.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
1) Ο Ολυμπιακός περνάει με νίκη, εάν ταυτόχρονα δεν κερδίσει η Μαρσέιγ στην Ντόρτμουντ. Εάν κερδίσει η Μαρσέιγ, προκρίνονται οι Γάλλοι και ο Ολυμπιακός πάει στο Europa League.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

2) Εάν ο Ολυμπιακός έρθει ισοπαλία, εξαρτάται από πολλά. α) Εάν παράλληλα κερδίσει και η Μαρσέιν, οι Γάλλοι συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός στο Europa League. β) Εάν λήξει ισόπαλο το άλλο ματς, πάλι οι Γάλλοι συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι «ερυθρόλευκοι» στο Europa League. γ) Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει την Μαρσέιγ, τότε, όλα εξαρτώνται από το εύρος της νίκης των Γερμανών και υπάρχουν και 4 υποσενάρια...

Δηλαδή. Πρώτο σενάριο. Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά, ο Ολυμπιακός περνάει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεύτερο σενάριο. Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με πέντε γκολ και πάνω, οι Γερμανοί συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός στο Europa.
Τρίτο σενάριο. Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά τους Γάλλους, στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει η Μαρσέιγ και στο Europa ο Ολυμπιακός.
Τέταρτο σενάριο. α) Εάν η Ντόρτμουντ κερδίσει με δύο γκολ διαφορά, η πρόκριση του Ολυμπιακού εξαρτάται από το ακριβές αποτέλεσμα. Με 2-0, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Μαρσέιγ στο Europa. β) Εάν το Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ έχει δύο γκολ διαφορά, δηλαδή έρθει 3-1, 4-2, 5-3 κ.ο.κ, η Μαρσέιγ περνάει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ολυμπιακός στο Europa League.

ΗΤΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
3) Εάν ο Ολυμπιακός ηττηθεί, μπορεί να προσμένει μόνο σε πρόκριση στο Europa League. Πως; Εάν η Ντόρτμουντ δεν κερδίσει. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» μένουν τέταρτοι.

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων ομάδων όπως τα δίνει η UEFA.

1. Περισσότεροι βαθμοί στα μεταξύ τους.
2. Διαφορά γκολ στα μεταξύ τους
3. Περισσότερα εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους.
4. Διαφορά γκολ σε όλα τα ματς του ομίλου
5. Καλύτερη επίθεση σε όλα τα ματς
6. Κατάταξη της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου