Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

8 Ferrari, 1 Lamborgini και 1 Mercedes μας κάνουν το πιο ακριβό τροχαίο! - ΒΙΝΤΕΟ

Χαρακτηρίστηκε ως το πιο ακριβό τροχαίο ατύχημα που έγινε ποτέ στον κόσμο. Και δεν έχουν κι άδικο. Το μόνο ευχάριστο; Κανείς δεν έπαθε τίποτα. Δείτε το βίντεο...

Τι γίνεται όταν σε ένα δρόμο τρέχουν 8 Ferrari, 1 Mercedes Benz και μία Lamborghini Diablo; Το έλα να δεις γίνεται ειδικά αν όλα αυτά τα αυτοκίνητα συγκρουστούν μεταξύ τους.

Το περιστατικό έγινε το...
Σαββατοκύριακο στον αυτοκινητόδρομο Chugoku Expressway της Ιαπωνία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα αυτοκίνητα έκανα μια είδους επίδειξης των...ικανοτήτων τους, φυσικά στην ταχύτητα. Όμως ένας από τους οδηγούς της Mercedes οδηγούσε ανάποδα, δηλαδή με κατεύθυνση τα αυτοκίνητα που αναφέραμε. Μόλις τον είδαν οι οδηγοί άρχισαν να κάνουν ελιγμούς για να τον αποφύγουν όμως τελικά τα έκαναν...μαντάρα.

Να σημειώσουμε ότι συνολικά 14 αυτοκίνητα τράκαραν. Εκτός από τα 12 που αναφέραμε πιο πάνω ήταν και ένα Nissan GT-R Skyline και ένα Toyota Prius.

Όπως είπε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής είναι από τα πιο ακριβά τροχαία που έγιναν ποτέ αφού αν αναλογιστεί κανείς την αξία των αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν θα καταλάβει τι εννοούμε. Το ευχάριστο όμως είναι ότι όλοι οι οδηγοί βγήκαν σώοι από τα αυτοκίνητα τους με μερικά γδαρσίματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου