Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Την αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα κάνει σήμερα το Δευτέρα 5/12, το βράδυ (8 μ.μ.), ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών στην αίθουσα "Μαρία Π. Λαιμού"

Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, σύμβολο χαράς και ελπίδας, προπομπός του μηνύματος της αισιοδοξίας και της αγάπης, που φέρνει η Γέννηση του Χριστού, αποτελεί το επίκεντρο της γιορτής, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών».

Έτσι φέτος, σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, παραμονή της γιορτής του Αγ. Νικολάου, στις 8 το βράδυ, στην...
αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού», θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση.

Στη φιλόξενη αυτή γωνιά της Αιγνούσας, θα ανάψουν και φέτος τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Συλλόγου, τα οποία θα παραμείνουν αναμμένα όλες τις μέρες των εορτών για να δώσουν χαρά και ελπίδα σε παιδιά και μεγάλους και να φιλοξενήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.


Η αφή του χριστουγεννιάτικου δένδρου διοργανώνεται και φέτος μαζί με τα εκπαιδευτήρια των Οινουσσών, οι μαθητές των οποίων θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα και άλλα επίκαιρα τραγούδια υπό τη διδασκαλία του καθηγητή μουσικής Μιχάλη Δήσσου, ενώ θ’ ακολουθήσει ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με ήχους και νότες γνωστών συνθετών και δημιουργών μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου