Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Λεβαδειακός-Πανιώνιος σήμερα Κυριακή 4/12 στις 5.15 μ.μ.

Preview: Λεβαδειακός-ΠανιώνιοςΣυνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν να δώσουν Λεβαδειακός και Πανιώνιος -μετά τις νίκες τους επί Δόξα Δράμας και Άρη, αντίστοιχα, την περασμένη αγωνιστική- που κοντράρονται στη Λιβαδειά.

Σέντρα, στην πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σήμερα στις 5:15 μ.μ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Έχοντας να ανέβει έναν αγωνιστικό Γολγοθά, αφού ρίχτηκε πρόσφατα στη «μάχη» του πρωταθλήματος, ο Λεβαδειακός θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» στην έδρα του -έπειτα από τη νίκη του επί της Δόξας Δράμας.

Το ξεκίνημα της ομάδας του Γιώργου Παράσχου στη Σούπερ Λίγκα είναι άκρως ελπιδοφόρο, αφού, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ακολούθησαν τα ματς με τον Ατρόμητο και τους «μαυραετούς», όπου… έβαλε στο σακούλι τέσσερις βαθμούς!

Κόντρα στον -ψυχολογικά και αγωνιστικά- ανεβασμένο Πανιώνιο, οι Βοιωτοί θα ψάξουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να επιβεβαιώσουν πως είναι για τα… σαλόνια.

Ο Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μπουντόπουλο, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή -ή όχι- των Πόποβιτς και Αλεξίου, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπο, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Μπεγκόνια, Ζουρούδης, Βασιλείου, Γκρμπιτς, Πόποβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με την ψυχολογία στα ύψη -αλλά τα οικονομικά προβλήματα ΠΑΝΤΑ να παραμένουν…- πάει στη Λιβαδειά ο Πανιώνιος.

Το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου ήταν, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό, με τη νίκη και τη σπουδαία εμφάνιση επί του Άρη την περασμένη αγωνιστική να φέρνει… άλλον αέρα -πιο… αισιόδοξο- στη Νέα Σμύρνη.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή -ή όχι- του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο αυριανό (4/12) παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό.

Ο γκολκίπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης ταλαιπωρείται από ίωση και ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, αλλά… το αν θα παραμείνει σε αυτή, θα κριθεί λίγη ώρα πριν ξεκινήσει (17:15) η αναμέτρηση της Λιβαδειάς.

Ως εκ τούτου, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες.

Για το παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας δεν υπολογίζεται -πάλι- ο Όμο, καθώς ΚΑΙ ο Ρόκας, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ο Σκέμπρι, ωστόσο, αλλά και ο Σάμαρης «μπήκαν» κανονικά. Ο Μαλτέζος, πάντως, μεγάλος πρωταγωνιστής την περασμένη αγωνιστική, στον αγώνα με τον Άρη, ίσως προφυλαχθεί -ενόψει Παναθηναϊκού.

Την αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, λοιπόν, απαρτίζουν οι: Σάμαρης, Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Αυλωνίτης, Σιδεράκης, Μιλοβάνοβιτς, Κολοβός, Πετκάκης, Ανέστης, Γιόνσον, Κούτσι, Ριέρα, Σκέμπρι και Κουμορτζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου