Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ σήμερα Κυριακή 4/12 στις 5.15 μ.μ.

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚΚαλά… τας Ευρώπας, αλλά τώρα… Ζωσιμάδες!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεχάσει (όσο μπορεί) την επική νίκη του επί της Τότεναμ, προκειμένου να… ξαναθυμηθεί την «γκέλα» με την Κέρκυρα και να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι Ηπειρώτες, στον αντίποδα, ζητούν εναγωνίως το «τρίποντο», προκειμένου να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ...


Με τον υπηρεσιακό προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο -για άλλη μία φορά- στον πάγκο του, αλλά τον Άγγελο Αναστασιάδη(;) προ το πυλών, θα υποδεχθεί τον «δικέφαλο» ο ΠΑΣ.

Οριστικά, χωρίς τον Φώτη Γεωργίου θα αντιμετωπίσουν οι Ηπειρώτες τον ΠΑΟΚ, σήμερα 4/12, στις 5:15 μ.μ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί ΟΥΤΕ το Σάββατο, αφού το δάχτυλό του στο πόδι παραμένει πρησμένο από το χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και, ως εκ τούτου, τέθηκε εκτός «μάχης».

Παράλληλα, εκτός αποστολής τέθηκαν ΚΑΙ οι Τζανής, Μπαγκαγιόκο και Οικονόμου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και οι Ταμπάσης, Ανδράλας και Πατσατζόγλου.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, λοιπόν, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Κηπουρό, Φέγκρους, Ντάσιο, Πάντο, Κώτσιο, Μπουζίντ, Βάντερσον, Τζημόπουλο, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Ζαϊρί, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Κυριάκο, Σκούφαλη, Κουέβας και Μπακαγιόκο.

ΠΑΟΚ

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαλκιάς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποκλείστηκε από την «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Επίσης, θα απουσιάσουν ο Λίνο, ο Βιεϊρίνια, ο Κοντρέρας, ο Λεονάρντο, ο Τσουκαλάς (είναι τραυματίες) και ο Σπαντάτσιο, ο Γιάννου, ο Κατσικάς (για λόγους τακτικής).

Ο Λάζλο Μπόλονι θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς (αντί του Χαλκιά), ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Έτο, Μαλεζά, Τσιρίλο (αντί του Κοντρέρας) και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Φωτάκης, ο Γεωργιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Η 18μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρτ και Σνάουτσνερ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου