Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή 2/12

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από...
βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα τοπικά. Η θερμοκρασία θα είναι από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και την θερμοκρασία να είναι από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νησιά του Ιονίου με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου