Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ούτε με… αίτηση! (Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-0)

Ούτε με… αίτηση!Σε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, Λεβαδειακός και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0. Κακό ποιοτικά το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δείχνουν την ξεκάθαρη… αδυναμία τους στο σκοράρισμα. Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 19’ με τον Φαβάλι, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος, ενώ από τους «κυανέρυθρους» διασώθηκε ο Ριέρα, ο οποίος αποβλήθηκε με την λήξη της αναμέτρησης...


Στο πρώτο ημίχρονο Λεβαδειακός μπήκε με διάθεση να πετύχει ένα γκολ και να φτάσει σε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που φαινομενικά έχουν τους ίδιους στόχους. Με τον εξαιρετικό Κοιλιάρα και τον πολύ καλό Φαβάλι οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δημιουργούσαν πολλά προβλήματα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Πανιωνίου.

Από την άλλη πλευρά οι «κυανέρυθροι» με σαφείς προσανατολισμούς να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια να «χτυπήσει» ότι μπορεί με τους Ριέρα και Σκέμπρι να ψάχνουν συνεχώς τον Κούτσι. Αυτό όμως δεν έγινε στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Φαβάλι να σκέφτεται πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν στο 19’ δεν σημάδευε το δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που άλλαξε ήταν η υπεροχή του Λεβαδειακού, η οποία όσο περνούσε η ώρα, εξασθενούσε. Οι παίκτες του Παράσχου έδειχναν βολεμένοι με την ισοπαλία, κάτι το οποίο επιδίωκαν από το πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι. Οι λιγοστές ευκαιρίες που έγιναν ήταν και πάλι μπροστά από την εστία του Ελευθερόπουλου και πάλι.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν να προσφέρουν και πολλά στους φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Από ένα σημείο και μετά ήταν εμφανής η επιθυμία και των δύο τεχνικών να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, χωρίς να… σκοτίζονται ιδιαίτερα για την επίθεση. Το τελευταίο σφύριγμα από τον Κάκο έδωσε από ένα βαθμό σε κάθε ομάδα και ένα πλεονέκτημα στον Πανιώνιο, ο οποίος έφυγε από την Λιβαδειά χωρίς να χάσει. Παράλληλα μετά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Πανιωνίου, επείδη ο ρέφερι δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν την αντεπίθεσή τους, ο Σίτο Ριέρα αποβλήθηκε για την συμπεριφορά του.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριάκιδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (65' Γκρμπιτς), Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου (87'Μαχαίρας), Ζησόπουλος (77' Ζησόπουλος), Φαβάλι, Λισγαράς, Κόρμπος

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον (24' Πετκάκης Λ.Τ.), Ριέρα, Κούτσι, Κουμορτζί, Κολοβός (54' Αναστασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σκέμπρι (71' Γουνδουλάκης)

Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Γούκος, Πλιτσίδης

Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Ριέρα του Πανιωνίου για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου