Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Άρης-Παναιτωλικός σήμερα Κυριακή 18/12 στις 5.15 μ.μ.

Preview: Άρης-ΠαναιτωλικόςΆρης… και δεν είναι καλά! Και πώς να είναι οι φίλοι του, με τα σκωτσέζικα ντους που τους υποβάλλει τις τελευταίες αγωνιστικές (νίκες με ΠΑΟ-ΟΦΗ εναλλάξ με τις ήττες από Πανιώνιο-Αστέρα). Κι αν η… σειρά τώρα δείχνει νίκη με τον Παναιτωλικό, η επιστροφή των Αγρινιωτών στις νίκες και η καλή παρουσία τους (και) μακριά απ’ την έδρα τους, δείχνει ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης:

Αγωνιστική σταθερότητα μέσα από...
-τι άλλο- θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο στον Άρη που δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στην βαθμολογία -ειδικά μέσα στο σπίτι του. Δεδομένων των απουσιών (Σανκαρέ, Γκαρσία, Ιάκομπ, Γιακούποβιτς και Πορτίγια) δεν μοιάζει να έχει και πολλές επιλογές ο Πολωνός τεχνικός. Παρόλα αυτά από τις δοκιμές που πραγματοποίησε μέσα στην εβδομάδα δεν φάνηκε ξεκάθαρα τι σχήμα προτίθεται να παρατάξει.

Φερ' ειπείν έβαζε τον Παπαστεριανό δεξιά, αλλά τελικά δεν τον πήρε στην αποστολή. Εκεί μπορεί να βρεθεί ο Νέτο ή ο Καζναφέρης αν δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Μίσελ αριστερά -δεδομένου ότι δεν υπάρχει κι άλλος αριστερός μπακ. Ο Τόχα είναι εντάξει και αυτός ή Καπετάνος θα κάνει δίδυμο με τον Φατί στα χαφ. Γιαννιώτας και Ούμπιντες θα ξεκινήσουν στα άκρα και στην επίθεση επικρατέστεροι είναι οι Καστίγιο-Τσέζαρεκ -με τον Τριανταφυλλάκο να έχει πιθανότητες να μπει σφήνα.

Αναλυτικά, η αποστολή: Βελλίδης, Διούδης, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Παπαζαχαρίας, Ιάκομπ, Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος, Καστίγιο, Ούμπιντες.

Παναιτωλικός:

Η νίκη επί του ΟΦΗ έδιωξε το άγχος από την ομάδα του Παναιτωλικού, η οποία πλέον πάει το «Κλ. Βικελίδης» χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα και να είναι έτοιμη για όλα. Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει, αφού και οι Ντολεζάι και Άντι, οι οποίοι έχασαν κάποιες προπονήσεις είναι έτοιμοι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπλάζιτς. Ο Κουτρομάνος στο δεξί άκρο, ο Άντι στο αριστερό και οι Εντζεγκουέλε και Ντολεζάι στο κέντρο της άμυνας. Οι Μουμίν, Ρότσα θα βρίσκονται στον άξονα, ενώ οι Καμαρά, Μπουμάλ και Θεοδωρίδης θα είναι πίσω από τον Χαριστέα.

Αναλυτικά, η αποστολή: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου