Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ σήμερα Κυριακή 18/12 στις 3 μ.μ.

Preview: Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚΚαι ξανά προς τη Δόξα τραβά! Αφού επέστρεψε στις νίκες με τον Ατρόμητο και πέταξε πρώτος και καλύτερος στους «32» του Europa League, ο ΠΑΟΚ απλά θα χρειαστεί να… πεταχτεί και μέχρι το Καυταντζόγλειο. Εκεί όπου θα τον περιμένει όχι ακριβώς δύσκολη αποστολή -με τη Δόξα να βρίσκει έναν μόλις πόντο στο σακούλι και μοναδική παρηγοριά στο ότι σκόραρε (με τον Εργοτέλη) πριν συμπληρώσει…
500 λεπτά στη Σούπερ Λίγκα.

Δόξα Δράμας

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κάπελ, Ψυχογιό, Μπριλάκη και Στεργιανό. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και έτσι έμειναν εκτός αποστολής. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ανάλυση -μέσω του DVD- του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η 19μελής αποστολή: Σέρεμετ, Κατσικογιάννης, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Κανακούδης, Λίμα, Λεάντρο, Σοϊλέδης, Γκαμπόρ, Πιτσόκος, Αραβίδης, Ρόκα, Ρούτσης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Βάντερσον, Αγγελούδης, Τοπούζης, Νιάρος.

ΠΑΟΚ

Κανονικά στην αποστολή -και πιθανώς στο αρχικό σχήμα- ο Σαλπιγγίδης παρότι δεν είναι στο 100% (τουλάχιστον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς). Αναμενόμενες επιλογές από τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος άφησε εκτός τον Χαλκιά (προτίμησε το δίδυμο Κρέσιτς-Γλύκος), τον Σπαντάτσιο (δεν υπολογίζεται) και τους τραυματίες Παπάζογλου και Κοντρέρας. Το συγκεκριμένο ματς προσφέρεται για να βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια ο Γλύκος, αλλά και για να πάρουν ανάσα κάποιοι ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα Λάζαρ και Φωτάκης στην μεσαία γραμμή και Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης στην επίθεση.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου