Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΟΦΗ-Κέρκυρα σήμερα Κυριακή 18/1 στις 3 μ.μ.

Preview: ΟΦΗ-ΚέρκυραΣτα τέσσερα τελευταία ματς που έχουν δώσει, έχουν κάνει μία μόλις νίκη. Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κέρκυρα (15:00, Νοvasports 3) και το μόνο που θέλουν είναι το τρίποντο, για διαφορετικούς λόγους. Οι Κρητικοί αναζητούν τους τρεις βαθμούς που θα τους ανεβάσουν στην πρώτη πεντάδα και οι «Φαίακες» για να ξεκολλήσουν από την «ουρά» της βαθμολογίας.

ΟΦΗ: ...

Θέλει δεν θέλει, έχει δημιουργήσει προσδοκίες! Μπορεί στα τελευταία 4 ματς να έχει σημειώσει μία νίκη και τρεις ήττες αλλά παραμένει ψηλά στην βαθμολογία και με νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, «πιάνει» πεντάδα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος σαφώς και θέλει νίκη για να αποχαιρετήσει το 2011 με νίκη στο πρωτάθλημα. Στο μυαλό του «Αναστό» κάποια πράγματα όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας είναι σίγουρα. Όπως για παράδειγμα η αμυντική του διάταξη. Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, Γαλανόπουλος δεξιά, Μπουλούτ αριστερά και Γεωργίου-Ταυλαρίδης κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Και στην επίθεση, οι παίκτες που θα ξεκινήσουν είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Σίσιτς, Μάντζιος, Παπουλής είναι η «μαγική» τριάδα με τον τελευταίο να είναι αμφίβολος και την θέση του να «βλεφαριάζει» ο Χόρχε Λόπεθ.

Εκεί που ο Αναστόπουλος επιφυλάσσει εκπλήξεις είναι στην μεσαία γραμμή. Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Μπόντορ διεκδικούν δύο θέσεις και Σουμπίνιο, Ούκαρα θα παλέψουν για την θέση του οργανωτή με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Αποστολή:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Χ. Λόπεθ, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο.

Κέρκυρα:

Να αφήσουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα, ύστερα από το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχαν, θέλουν στην Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, με σκοπό να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας ως σύμμαχο την έλλειψη απουσιών.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Δημήτρη Κοντοδήμο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θλάση στους προσαγωγούς.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αντικαταστήσει τον αμυντικό με τον Σακελαρίου, τον οποίο δοκίμασε στις προπονήσεις.

Αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μίχος, Σακελλαρίου, Αγρίτης, Τσίγκας, Καλαντζής, Ιωάννου, Όσμαν, Γιάντσης, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γραμμόζης, Μαζνόφ, Λόβιν.

Προϊστορία:

2006-2007, ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ, 3-4
2009-2010, ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ, 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου