Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Λεβαδειακός-Εργοτέλης σήμερα Σάββατο 17/12 στις 5.15 μ.μ.

Preview: Λεβαδειακός-ΕργοτέληςΤο πρώτο… διπλό, με αρκετές απουσίες, αναζητούν στον Εργοτέλη, ο οποίος στην 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, φιλοξενείται στην έδρα του Λεβαδειακού. Από την άλλη, να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό θέλει η ομάδα της Βοιωτίας.

Εργοτέλης:

Με σκοπό το πρώτο διπλό της σεζόν θα ταξιδέψει ο Εργοτέλης στην...
έδρα του Λεβαδειακού. Ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου, έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τραυματιών Μπούντιμιρ, Ολίσε, Βίσιο και του τιμωρημένου Κουτσιανικούλη (δύο αγωνιστικές).

Παρά τις απουσίες, το κλίμα που επικρατεί στους Κρητικούς είναι καλό, καθώς η ενδεχόμενη νίκη θα συνδυαστεί με πριμ 15.000 ευρώ. Ο Καραγεωργίου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2.

Αποστολή: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπέτο, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Ρέντζας και Καρέλης.

Λεβαδειακός:

Να αφήσουν πίσω τους το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν στον Λεβαδειακό, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Εργοτέλη.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με σκοπό να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Αποστολή: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Λισγάρα, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Μελισσά, Φαβάλι, Σάντσες, Μπεγκόνια, Ζουρούδη, Βασιλείου και Γκρμπιτς

Προϊστορία:

2007-2008: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 0-0
2008-2009: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 4-0
2010-2011: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου