Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Διευθύντρια μαιευτηρίου "πιάστηκε" με φακελάκι 1.300 ευρώ


Η 62χρονη γυναικολόγος μαιευτήρας ζήτησε το παραπάνω ποσό από 24χρονη εγκυμονούσα για να της κάνει καισαρική επέμβαση.

Η γιατρός εργάζεται στο Νοσοκομείο Έλενα και συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.

Η γιατρός, που είναι και Διευθύντρια της Μαιευτικής Κλινικής είχε ζητήσει, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εκτός από τα...
1.700 ευρώ που ήταν τα νόμιμα έξοδα νοσηλείας είχε ζητήσει επιπλέον και 1.300 ευρώ.

Είχε ζητήσει το χρηματικό ποσό αυτό ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου που θα συμμετείχε στη διαδικασία της καισαρικής επέμβασης. Η 24χρονη ανήκει σε φτωχή οικογένεια από το Ρέντη και δύσκολα τα βγάζει πέρα.

Ωστόσο, η γυναικολόγος ενημέρωσε την μέλλουσα μητέρα ότι σε περίπτωση που δεν διέθετε τα χρήματα αυτά, δεν θα την αναλάμβανε και την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων γιατρός.

Σήμερα, ημέρα εξόδου της 24χρονης από το νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά την καισαρική της επέμβαση, ο σύζυγός της παρέδωσε στη γιατρό, σε προκαθορισμένο ραντεβού, το ποσό των 1.000 ευρώ. Ήταν προκαταβολή του συνολικού ποσού των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει.

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν προσημειώσει τα χρήματα συνέλαβαν τη γιατρό στο γραφείο της με τα προσημειωμένα χρήματα στην τσάντα της.

Η συλληφθείσα γιατρός θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου