Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός σήμερα Κυριακή 11/12 στις 5.15 μ.μ.


Preview: Πανιώνιος-ΠαναθηναϊκόςΝα κλείσει την κακή παρένθεση της ήττας από τον Άρη θέλει ο Παναθηναϊκός, που πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με… γεμάτο οπλοστάσιο, «φρέσκια» ομάδα λόγω των αλλαγών στην αρχική σύνθεση και χωρίς τον κλινήρη μαέστρο του, Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανέρυθροι» έχουν βάλει σκοπό να...
παραμείνουν αήττητοι για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα να παραμένουν στην… πλάτη του και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης να -συνεχίζει να- προβληματίζει τους ιθύνοντες, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Πλην του τιμωρημένου Σίτο Ριέρα, ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί -και πάλι- από το αυριανό (11/12) παιχνίδι τις υπηρεσίες των τραυματιών Όμο, Γιόνσον, αλλά και του Παναγόπουλου. Στην αποστολή, ωστόσο, ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης πήρε τον πιτσιρικά Σταυροθανασόπουλο, που μόλις προχθές υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά και τους Ρόκα, Πετκάκη.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ελευθερόπουλο, Σιδεράκη, Πετκάκη, Τσότσαλιτς, Σιόβα, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Γουνδουλάκη, Σκέμπρι, Ρόκα, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Κολοβό, Κούρντι, Σταυροθανασόπουλο, Αυλωνίτη, Αναστασόπουλο και Σάμαρη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα του στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, μια και εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» αφού ο υψηλός πυρετός του είναι επίμονος. Οι οδηγίες του στον βοηθό και συμπατριώτη του, Ζοσέ Γκόμεζ που θα τον αντικαταστήσει, είναι να διατηρήσει το ίδιο σχήμα, να δώσει τις ίδιες οδηγίες για πίεση και καλή κυκλοφορία της μπάλας και να κάνει κάποιες αλλαγές. Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως θα έχουν επικοινωνία κατά την διάρκεια του αγώνα με κάποιο τρόπο.

Όσον αφορά το σχήμα, το 4-4-2 των τελευταίων μηνών δεν αλλάζει. Κάτω από τα δοκάρια, ο Καπίνο δεν γίνεται να χάσει την θέση του αφού από την πρώτη μέρα φάνηκε… λίρα εκατό. Στην άμυνα, θα υπάρξουν δύο αλλαγές. Δεξιά, αντί του Βύντρα θα αγωνιστεί ο Μαρίνος. Στο κέντρο της άμυνας, παρτενέρ του Μπουμσόνγκ θα είναι ο Καντέ που θα παίξει στην θέση του Σαριεγκι. Αριστερά, θα παραμείνει ο Σπυρόπουλος.

Το δίδυμο των αμυντικών χαφ, θα παραμείνει το ίδιο με τους Σιμάο-Κατσουράνη να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου. Δεξιά, θα παίξει ο Ζέκα που ξεπέρασε τα πρόβλημα στο ισχίο και δήλωσε από μόνος του πως θέλει να συμμετάσχει στο κρίσιμο ματς και αριστερά, θα αγωνιστεί ο Κουίνσι. Στην επίθεση, ο Λέτο είναι ο σίγουρος και μία θέση παίζεται μεταξύ του Κλέιτον και του Ρούντολφ, με τον Βραζιλιάνο να έχει τον πρώτο λόγο, μια και ο Ούγγρος έχει έλλειψη ρυθμού λόγω μακράς αποχής.

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη
Διαιτητής: Κωνσταντινέας Πέτρος (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας)/Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου)
4ος: Στυλιάρας Δημήτριος (Αιτ/νίας)
Παρατηρητής: Καλαθένος Μιχαήλ (Δωδεκανήσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου