Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Εργοτέλης-Δόξα Δράμας σήμερα Κυριακή 11/12 στις 5.15 μ.μ.

Preview: Εργοτέλης-Δόξα ΔράμαςΔύο ομάδες… ένας στόχος! Εργοτέλης και Δόξα Δράμας αναζητούν όσο τίποτα άλλο ένα καλό αποτέλεσμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι Κρητικοί, οι οποίοι στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας φιλοξενούν την Δόξα Δράμας, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από την ήττα κόντρα στον Ατρόμητο. Από την άλλη, η ομάδα της Δράμας αναζητά το πρώτο... τρίποντο με νέο προπονητή στον πάγκο της.

Εργοτέλης:

Να επιστρέψει στις νίκες...
θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει τρεις σημαντικές απουσίες. Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους –έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες- Ολίσε και Χίμπλινγκερ, καθώς επίσης και στον τραυματία Μπέτο.

Ο Βραζιλιάνος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, τραυματισμός που χρειάζεται προσοχή, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Στη διάθεση του Καβαλιώτη τεχνικού τέθηκε ο Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν θα ξεκινήσει βασικός.

Τον Γιοβάνοβιτς προορίζει για τον αντικαταστάτη του Χίμπλινγκερ στο κέντρο της άμυνας, ο Καραγεωργίου.

Αποστολή: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Νταντόμο, Χαντί, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Καρέλης.

Δόξα Δράμας:

Να αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα, θέλει η Δόξα Δράμας, η οποία στα πέντε παιχνίδια έχει καταφέρει να αποκομίσει μόνο έναν βαθμό (ισοπαλία με Πανιώνιο).

Τη… σελίδα για την ομάδα της Δράμας, καλείται να γυρίσει ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο των «μαυραετών».

Ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την νέα του ομάδα, ωστόσο το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, δεν επιβαρύνεται με απουσίες, αφού κόντρα στον Εργοτέλη θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αποστολή: Σέρεμετ, Ρόκα, Τριποτσέρη, Βέρτζο, Λεάντρο, Νιάρο, Ρούτση, Καπέλ, Αραβίδη, Τοπούζη, Κανακούδη, Πιτσόκο, Σικαλιά, Κατσικογιάννη, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδη, Στεριανό, Έρος, Αγγελούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου