Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Παναιτωλικός - ΟΦΗ σήμερα Κυριακή 11/12 στις 3 μ.μ.

Preview: Παναιτωλικός - ΟΦΗΣτο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και ΟΦΗ κοντράρονται με στόχο το τρίποντο και την καλή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΟΦΗ από την σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Παναιτωλικός:

Τη νίκη που θα τον...
βγάλει από τα τελευταία κακά αποτελέσματα ψάχνει ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες ψάχνουν να βρουν ένα θετικό αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό και αυτή το παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τον Ρότσα, ενώ τελευταία στιγμή τέθηκε στη διάθεσή του ο Θεοδωρίδης.

Ο Μπλάζιτς αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Κουτρομάνος θα είναι δεξιά, ενώ ο Άντι αριστερά. Οι Ντολεζάι και Εντζεγκουέλε θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Μητρόπουλος και Μουμίν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας πιο μπροστά τον Θεοδωρίδη. Οι Καμαρά, Μπουμάλ θα είναι στα άκρα και ο Χαριστέας στην κορυφή.

Η αποστοή: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

ΟΦΗ

Αυτός ο ΟΦΗ «βλέπει» ψηλά! Την Τετάρτη μετά το ματς με την Δόξα Δράμας έπιασε την 5η θέση και τώρα με νίκη στο Αγρίνιο θα σκαρφαλώσει στην 4η. Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε την ομάδα του μέσα σε 4 ημέρες να κάνει δύο νίκες και πάει να παίξει με τον Παναιτωλικό για να διατηρήσει το αήττητο.

Ο «αλενατόρε» δεν αλλάζει το λατρεμένο του σύστημα και θα παρατάξει την ομάδα με το αγαπημένο του 4-3-3. Ο Κάρος θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι αχώριστοι Γεωργίου και Ταυλαρίδης.

Στο κέντρο Κάλαϊτζιτς, Βερόν και Μπόντορ διεκδικούν δύο θέσεις ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Σουμπίνιο. Ο Σίσιτς θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Παπουλής θα είναι στο δεξί αν και εφόσον είναι 100% έτοιμος αλλιώς την θέση του θα την πάρει ο Χόρχε Λόπεθ. Μοναδικός «φουνταριστός» θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Χόρχε Λόπεζ, Μάντζιος, Σίσιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Ουκάρ, Ζορμπάς, Μονιάκης, Παπουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου