Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος σήμερα Σάββατο 10/12 στις 5 15 μ.μ.

Preview: ΠΑΟΚ-ΑτρόμητοςΩς εδώ και μη παρέκει! Tέρμα στα εγχώρια στραβοπατήματα θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο αντιμετωπίζει στην Τούμπα στο πλαίσιο της 13 αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ποιες οι σκέψεις Μπόλονι και Δώνη.

ΠΑΟΚ:

Αξέχαστο θα μείνει το «διπλό» στο Λονδίνο επί της Τότεναμ και η πρόκριση στους «32» του Europa League, αξέχαστες, όμως
θα μείνουν κι οι...
μουρμούρες αν συνεχιστούν οι γκέλες στο πρωτάθλημα. Μόλις μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις, ε, πάει πολύ. Περιθώρια για νέα απώλεια -και ειδικά στην Τούμπα- δεν υπάρχουν εδώ και καιρό. Κόντρα στον Ατρόμητο ελπίζεται να ξεκινήσει η βαθμολογική αντεπίθεση της ομάδας.

Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί ξανά να υπολογίζει στους Βιεϊρίνια και Λίνο, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Γεωργιάδη και Σαλπιγγίδη, αφού δεν βρίσκονται στο 100%.

Μια ορθολογική ενδεκάδα, με βάση τις υπάρχουσες λύσεις, είναι η εξής: Σε σύστημα 4-3-3, τερματοφύλακας θα είναι ο Κρέσιτς, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Λίνο (ή Σταφυλίδης), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Έτο, αμυντικά χαφ οι Πάμπλο Γκαρσία, Λάζαρ, πιο μπροστά τους θα κινείται ο Φωτάκης, στα άκρα δυο εκ των Βιεϊρίνια, Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Γεωργιάδη, Γιάννου, Γλύκο, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σταφυλλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Ατρόμητος:

Η νίκη επί του Εργοτέλη «γλύκανε» το κλίμα στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο, ο οποίος πλέον, στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα και στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Δώνης έχει δύο προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς ο Σωκράτης Φυτανίδης έχει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Το 4-3-3 θα διατηρηθεί και η ενδεκάδα δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτή του Εργοτέλη. Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Γιαννούλης στο αριστερό. Οι Τόμας και Ζουέλα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ το αμυντικό χαφ θα είναι ο Μπάλλας.

Οι Τάτος και Πίτου Γκαρσία θα αναλάβουν να οργανώσουν το παιχνίδι και να δημιουργήσουν τα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Οι Μπρίτο και Επστάιν θα είναι στα άκρα και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Η αποστολή που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Νάστος, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Επστάιν, Οικονόμου, Μακρής.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου