Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κέρκυρα-ΟΦΗ (0-0) «Σούπα» πριν την γαλοπούλα

«Σούπα» πριν την γαλοπούλαΓιορτές έρχονται, με πολύ φαγητό και γλυκά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ΟΦΗ και Κέρκυρα μας σέρβιραν μια… ποδοσφαιρική σούπα γιατί σκέφτονται την σιλουέτα μας. Σε ένα ματς, στο οποίο θα θυμόμαστε μόνο το τελικό αποτέλεσμα (0-0), οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν κάτι σαν ποδόσφαιρο με κερδισμένους τους Φαίακες που κατάφεραν να «τσιμπήσουν» τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια δύσκολη έδρα όπως το «Γεντί Κουλέ».

Κρύο τρομερό δεν κάνει, αλλά...
οι δύο ομάδες μας «κέρασαν» μια ωραία και ζεστή «σούπα» στο πρώτο μέρος και μας κράτησαν στην «δίαιτα». Ο ΟΦΗ προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να διασπάσει την άμυνα της Κέρκυρας αλλά χωρίς κίνηση αυτό δεν μπορούσε να γίνει.

Μπορεί οι Κρητικοί να υπερτερούσαν στην κατοχή της μπάλας αλλά από ουσία, μηδέν! Η πρώτη φάση της προκοπής έγινε στο 17’ όταν ο Σουμπίνιο βρήκε λίγο χώρο να σουτάρει, το επιχείρησε αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Κέρκυρας και κατέληξε σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Χάβι Γκράθια προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση και να πιάσουν στον «ύπνο» την άμυνα των Κρητικών κάτι που δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο αν και ξεκίνησε το ματς όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή χάλια, μετά το 60’ ο ΟΦΗ ανέβασε λίγο στροφές και πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 63’, ο Παπουλής ντρίμπλαρε τον Γκαλίνοβιτς αλλά η σέντρα που έκανε δεν βρήκε τον Μάντζιο και μετά από τρία λεπτά ο Βερόν «εξαπέλυσε κεραυνό», ο οποίος έφυγε άουτ. Ένα σουτ του Κάλαϊτζιτς στο 70’ πέρασε εκατοστά μακριά από το δοκάρι του Γκαλίνοβιτς και η τελευταία ευκαιρία για τον ΟΦΗ έγινε στο 82’ με τον Μάντζιο να χάνει σπουδαία ευκαιρία αλλά ο Κροάτης τερματοφύλακας βροντοφώναξε «παρών» και απέκρουσε.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος (83’ Μπούρμπος), Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν (76’ Χόρχε Λόπεθ), Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Σίσιτς (67’ Καμπάνταης), Παπουλής, Μάντζιος.

Στον πάγκο: Βεζυρίδης, Ουκάρ, Βάντο, Μπόντορ.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Λοβιν (60’ Καλαντζής), Ιωάννου (74’ Μαζνόφ), Τσίγκας (86’ Χαμπλ).

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βένζελ, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Μαζνόφ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου