Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Άνοδος της θερμοκρασίας αλλά και παγετός τη Δευτέρα

Καλυτερεύει ο καιρός. Ασθενείς άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.
Πιο αναλυτικά

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται...
αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός και οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 μέχρι 18 βαθμούς αλλά στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στη Θεσσαλονίκη οπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 14 βαθμούς.


Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίρθιος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 15 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις απο το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 μέχρι 18 ναθμούς αλλά στην Ηπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εθβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία απο -1 έως 19 βαθμούς Κελσίου αλλά στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου