Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Καλός ο καιρός σήμερα Τετάρτη (30/11) - Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα νότια και εξασθένηση των ανέμων. Παγετός στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά. Πιο αναλυτικά:

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται...
αραιές ενφώσεις στα νότια πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 18 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατα τόπους πιο πυκνές στην Κρήτη οπου ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 -5 μποφόρ και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική θα υπάρχει αραιή συννεφιά και οι άνεμοι θα πνέουν 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 13 βαθμούς.

Σε Μακεδονία και Θράκη η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 15 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατα τόπους πιο πυκνές και βαθμιαία ο καιρός θα καλτερεύσει. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθει απο 3 έως 19 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 18 βαθμούς.

1 σχόλιο:

  1. Hello my dear friend ! Happy and gorgeous Wednesday to you. Greetings from Rio de Janeiro/Brasil. Follow me back please.

    ΑπάντησηΔιαγραφή