Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ενισχύονται οι βοριάδες σήμερα Τρίτη 29/11

Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται...
αραιές νεφώσεις, στα βόρεια πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 6 και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 ΕΩΣ 18 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατα τόπους αυξημένες με πιθανότητα βροχής το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατα περιόδους πιο πυκνές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 12 βαθμούς.

Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις το πρωί. Στις υυπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένονται αραιές ενφώσεις κατα τόπους πιο πυκνές. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 14 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές ενφώσεις κατα τόπους πιο πυκνές ενώ υπάρχει πιθανότητα βροχής το απόγευμα στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατα τόπους αυξημένες ενώ υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου