Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εργατοϋπαλ​ληλικό Κέντρο Χίου: Απεργία 1η Δεκεμβρίου

Μετά τις μεγαλειώδεις απεργίες και συγκεντρώσεις της 19 και 20 Οκτωβρίου συνεχίζουμε των αγώνα μας αντιπαλεύουμε όλοι μαζί τις αντεργατικές και αντικοινωνικές προβλέψεις του Νέου Προϋπολογισμού.

Αντιστεκόμαστε, αντιδρούμε και απεργούμε, στις άδικες αντεργατικές και αναποτελεσματικές πολιτικές που...
συνεχίζονται και από τη νέα Κυβέρνηση, παρά τα αδιέξοδα και την αναποτελεσματικότητα των μέτρων που εφαρμόστηκαν.

Αντιπαλεύουμε όλες τις νομοθετημένες φοροεπιδρομές και τις αντεργατικές ρυθμίσεις που ανατρέπουν και καταργούν χρόνιες κατακτήσεις, όπως ΣΣΕ, οικονομικά, ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα αίτια της κρίσης, των ελλειμάτων και του χρέους οφείλονται στις αντιαναπτυξιακές πολιτικές, στις τζογαδόρικες και κερδοσκοπικές δραστηριότητες των λεγόμενων αγορών και την προκλητική και μακροχρόνια φοροδιαφυγή, φοροκλοπή και εισφοροκλοπή των επιχειρηματιών.Αριστοτεχνικά και μεθοδικά καλλιεργήθηκε το κλίμα και στοχοποιήθηκαν τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι, για να δικαιολογηθεί η ακύρωση των κοινωνικών παροχών, τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων ως η δήθεν κύρια αιτία του χρέους και των ελλειμμάτων και τα οποία παρά τις δραματικές και αιματηρές περικοπές όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά απεναντίας ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.

Είναι αναγκαίο και απαραίτητο να αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά αυτήν την αντεργατική θύελλα. Σταθερά αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε την ακύρωση και ανατροπή αυτών των πολιτικών. Διεκδικούμε έναν προϋπολογισμό ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης, αποδεσμευμένο από τα δεσμά του μνημονίου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΠΜ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εργατοϋπαλ​ληλικό Κέντρο Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου